Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Cine a câștigat proba din ultima ediție specială. Chefii care au pierdut trebuie să se tatueze

Verdictul a fost adus de bandă! Chefii și concurenții Asia Express - Drumul Împăraților au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce echipa a obținut victoria în ultima ediție specială din Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2021.

chef-sorin-bontea-chef-cătălin-scărlătescu-chef-florin-dumitrescu-reacții Galerie
Verdictul a fost adus de bandă! Chefii și concurenții Asia Express - Drumul Împăraților au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce echipa a obținut victoria în ultima ediție specială din Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2021. | Antena 1

Nea Marin și familia lui au jurizat cu drag preparatele concurenților din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Și de data aceasta banda le-a dat emoții echipelor și celor trei chefi, care au așteptat cu nerăbdare verdictul final.

Prima farfurie din ultima ediție specială Chefi la cuțite a fost galbenă, lucru care i-a îngrijorat pe chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. De asemenea, banda le-a adus o surpriză uriașă la scurt timp după prima farfurie.

Cine a câștigat proba de gătit în ediția trei de Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2021

Jurații au votat cea mai bună farfurie din punctul lor de vedere, iar echipele și chefii au avut parte de un moment neașteptat. Banda i-a adus lui chef Florin Dumitrescu nouă farfurii galbene, motiv pentru care nu se va tatua.

„Astăzi ne-a băutut Dumitrescu cu 9-0. Deci gândiți-vă că eu am fost la egalitate cu Bontea, care a mai avut niște deste prin farfurie. Nu a avut el mare preparat, dar....”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce au gătit concurenții de la Asia Express-Drumul Împăraților. Cum s-au descurcat în bucătărie

Cei trei chefi nu au uitat de faptul că trebuie să se tatueze dacă au pierdut proba. Chef Florin Dumitrescu a ales că ceilalți doi jurați Chefi la cuțite să își facă tatuajul pe gât.

„Trebuie să port chipul lui Dumitrescu pe mine, eu sper să iasă repede la spălat”, a spus chef Sorin Bontea, vizibil amuzat de situație.

La scurt timp după victoria echipei galbene, Gina Pistol a venit cu o veste neașteptată: ”Florin va asista la tatuarea voastră în spate. Nu ați scăpat chiar așa ușor, în finală gătesc doar cei din echipa câștigătoare: Cosmin Natanticu, Elwira Petre, Shift și Patrizia Paglieri, dar își pot lua un ajutor pentru 30 de minute. Chef Florin Dumitrescu va hotărâ cine are două ajutoare”

Patrizia Paglieri a ales-o pe Maria Speranța. Adriana Trandafir a fost aleasă de Elwira Petre, iar Zarug de Shift. Connect-R și Lorelei vor fi ajutoarea lui Cosmin Natanticu în marea finală a ediției speciale din Chefi la cuțite.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacționat chefii

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Nea Marin și familia lui au degustat preparatele concurenților din Asia Express... Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au tatuat cu fața lui chef Florin Dum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x