Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă roșie! Ce l-a obligat pe Sorin Bontea să facă

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă roșie împotriva lui Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu a apăsat butonul și a anunțat ce amuletă a ales să folosească, în ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Situație complet neașteptată în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar în timp ce concurenții găteau rețete cât mai bune de sufleu, pentru juriul format din hocheiști, Florin Dumitrescu a apăsat butonul roșu, anunțând astfel că are de gând să folosească o amuletă roșie!

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă roșie și i-a dat o poruncă lui Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite”

Primul care a folosit o amuletă în cel de-al treisprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” a fost Sorin Bontea. Nu a durat mult și Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu. Nici Florin Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos, doar că el a ales să folosească o amuletă roșie!

„Mi-am dat seama că mai am o amuletă foarte bună. Ai puterea de-a obliga pe unul dintre cei doi chefi să tragă o pedeapsă din bolul negru. Keed are nevoie de partener de joacă. Hai, Sorine, treci și ține-te de mână cu el. Hai, tata, hai”, a zis acesta, mulțumit de decizia sa.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu

„Bă, nu se poate, tocmai acuma când trebuia să stau lângă echipă, să explic ce să facă și cum să facă! Pe asta nu am prevăzut-o și nu o luasem în calcul deloc. Acum mă duc să muncesc pentru Florin, ce să fac”, a mărturisit Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Concurenții din echipa albastră au fost extrem de uimiți de această decizie și au privit uimiți la noul lor coleg de la bancul de lucru.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat! Ce amuletă a anunțat pentru concurenți... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Hocheiștii au făcut degustarea din al 13-lea battle. Ce au zis chefii despre preparate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x