Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Sherry Lever (Mistress Sofia), momentul care i-a lăsat mască pe chefi. Ce s-a întâmplat în platou

Sherry Lever (Mistress Sofia) a venit în ediția 16 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023 alături de Chris, bărbatul pe care aceasta îl numește „sclav”. Apariția celor doi i-a lăsat mască pe jurați.

colaj foto cu Sherry Lever (Mistress Sofia) si chris, sclavul ei, si poza cu florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Sherry Lever (Mistress Sofia) i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Sherry Lever (Mistress Sofia) are 71 de ani, vine din Marea Britanie și este dominatrix. Aceasta a pășit în ediția 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023 în compania „sclavului” său, Chris.

Bărbatul a atras toată atenția oamenilor din platou când și-a făcut apariția cu o lesă de gât: „Am 44 de ani și provin din Marea Britanie, Portsmouth”.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Iulia Ponor și Mariana Popa sunt modelele care i-au surprins pe chefi cu meseria lor. Cât câștigă

„Sunt o dominatoare profesionistă și cea mai în vârstă din Marea Britanie. Sunt foarte pricepută la asta. Cu toții avem câte o perversiune. Când vor să se programeze, îi întreb ce perversiuni au și apoi lucrez pe asta. Am avut o viață lungă, am trăit și experimentat multe. Când eram tânără am fost model, am fost și coafeză, iar apoi am devenit bucătar.

Am fost căsătorită de 3 ori, iar într-un final am înțeles că nu este pentru mine. Am 3 copii, toți sunt adulți. Fiica cea mare are 47 de ani, una are 34 de ani și cealaltă 30 de ani.”, a mărturisit Sherry Lever (Mistress Sofia).

„Aș vrea să-l introduc pe sclavul meu”, a mai spus aceasta, lăsându-l pe Chris să vorbească.

Jurații au rămas mască când Sherry Lever (Mistress Sofia) și „sclavul” său și-a făcut apariția în ediția 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023

Jurații au rămas mască când Sherry Lever (Mistress Sofia) și „sclavul” său și-a făcut apariția în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite. Chefilor nu le-a venit să creadă ceea ce văd.

„Se deschid ușile și apare un domn cu lesă și zgardă la gât”, a spus chef Sorin Bontea.

„Dacă ai nevoie de ajutor, clipește de două ori și te vom salva!”, i-a zis chef Florin Dumitrescu lui Chris.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Gina Pistol a pregătit o „bombă” la jocul de amuletă. Ce probă au primit chefii

Tot în ediția 16 a show-ului culinar, britanica a făcut dezvăluirile le care nimeni nu s-ar fi așteptat: „Sunt dominatoare de 12 ani, am început după divorțul meu. Am decis că vreau să lucrez la linia fierbinte. M-am apucat de asta pentru că divorțasem. Lucram cu jumătate de normă și mi-am dat seama că trebuie să câștig mai mulți bani pentru că mă lăsase falită. Atunci m-a lovit! Aproape 90% dintre apelanți își doreau ceva de natură dominantă.”

„Când cineva vine la mine, se supune, vor să fie dominați. Eu sunt fericită să o fac! Nu implică nimic sexual. Știu că mă iubește, dar nu e îndrăgostit de mine. Nu vom fi niciodată mai mult decât „sclav” și „stăpână”. (...) Vor să poarte rochițe roz și să-mi facă treaba prin casă. Mă refer la judecători, avocați, notari, nu chiar oricine”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Dumitru Paul Tudosescu a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reacți... Cine este Dumitru Paul Tudosescu, cel care a devenit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x