Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Mario Simen, lecție de viață de la chef Cătălin Scărlătescu. Ce dezvăluiri le-a făcut juraților

Mario Simen a făcut show în bucătărie ca un adevărat star, dar a primit și o lecție de viață de la chef Cătălin Scărlătescu în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023.

colaj foto cu Mario Simen si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Concurentul i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite cu dezvăluirile sale | Antena 1

Mario Simen are 24 de ani, vine din Cluj și se bucură de un succes răsunător în mediul online. De asemenea, concurentul este și make-up artist atunci când se detașează de rețelele sociale.

Nici bine nu a pășit în bucătăria show-ului culinar că tânărul a făcut show total cu apariția sa extravagantă. Mai mult decât atât, acesta nu a ezitat să facă dezvăluiri neașteptate despre viața personală.

„Tot timpul mi-a plăcut să fiu mai altfel decât alți băieți. Mama mea a fost reticentă la început, a avut nevoie de timp să se obișnuiască cu ideea. Acum este fanul meu numărul 1, la fel și tata, și sora mea”, a declarat concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Iulia Ponor și Mariana Popa sunt modelele care i-au surprins pe chefi cu meseria lor. Cât câștigă

Mario Simen și-a dorit să vină în sezonul 11 Chefi la cuțite pentru o nouă experiență, dar și pentru a-și testa limitele. Acesta a vrut să vadă dacă poate să gătească sub presiunea timpului limitat.

Tânărul s-a decis să-i îndulcească pe chefi cu un mousse de ciocolată.

Ce lecție de viață a primit Mario Simen de la chef Cătălin Scărlătescu în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023

Mario Simen a pășit în fața chefilor cu emoții, dar încrezător în preparatul său. Chef Florin Dumitrescu și-a dorit să afle dacă tânărul a avut vreodată probleme de bullying din partea oamenilor, iar răspunsul acestuia nu a întârziat să apară.

„Am avut parte de bullying, mai ales în liceu. Râdeau de mine pentru că am o altă orientare sexuală. Nu îmi plăcea să mă duc la liceu, tot timpul eram arătat cu degetul. Mă marginalizau foarte mult și nu prea înțelegeam, eram un copil, nu știam să gestionez situațiile. În online e cel mai mare bullying.”, a declarat concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor

„E plin de hate! Și nouă ni s-a întâmplat. Frigiderul e plin acasă, eu nu mă supăr!”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu ca pe o lecție.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Anzhu Pathak este brahmanul care a gătit chefilor burger de țestoasă. Ce le-a povestit ... Chefi la cuțite, lider de audiență. Situație fără precedent, la amuletă Chef Bontea: "N-a mai făcut nimeni așa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x