Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Iulia Ponor și Mariana Popa sunt modelele care i-au surprins pe chefi cu meseria lor. Cât câștigă

În ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut să le cunoaștem pe Iulia Ponor și pe Mariana Popa, două tinere care sunt modele pe o celebră platformă dedicată fanilor. Când au auzit cât câștigă și cu ce se ocupă, chefilor nu le-a venit să creadă.

Colaj cu Iulia Ponor, Mariana Popa și jurații Chefi la cuțite pe platoul de filmare Galerie
În ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut să le cunoaștem pe Iulia Ponor și pe Mariana Popa, două tinere care sunt modele pe o celebră platformă dedicată fanilor | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite este unul surprinzător și aduce povești de viață incredibile spuse de concurenți din toate colțurile lumii, cu meserii diferite, dar care au o pasiune comună: gătitul. În ediția a doua am putut să le cunoaștem pe Mariana Popa și pe Iulia Ponor, două tinere care i-au uimit din plin pe chefi atunci când au dezvăluit ce meserie au, dar și câți bani câștigă din asta.

Iulia Ponor și Mariana Popa sunt modelel care i-au surprins pe jurații Chefi la cuțite atunci când au dezvăluit ce meserie au și câți bani câștigă

Mariana Popa are 28 de ani, este din București și spune că este prietenă cu Iulia de 5 ani, deși aceasta are 23 de ani.

„Nu prea îmi plăcea cum se uita la mine. Dar acum nu poate să recunoască fiindcă suntem prietene”, a spus blondina, în ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite.

Cele două au decis să gătească o supă cremă de ciuperci și o supă cremă de dovlecei.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Mario Fresh a făcut anunțul ce i-a surprins pe chefi

„Am o plăcere așa să gătesc cu ăștia...Cum le zice, fată, la ăltia portocalii? Morcovi! Cred că dintre toți concurenții noi suntem cele mai relaxate. Am venit nu numai să gătim, ci și să ne relaxăm. Noi am venit aici din dorința de-a demonstra celorlalți că nu e doar ambalajul, că putem să arătăm bine și să și gătim, să avem și alte calități.

Banda a mers și a trimis farfuriile la degustare, însă nu mică a fost surpriza chefilor atunci când au văzut că au primit fiecare câte două porții de supă.

„Două farfurii de supă? N-are sens. Cred că e o singură persoană!”, a zis Sorin Bontea.

Cei trei chefi au votat și apoi au putut să le cunoască pe cele două concurente din ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

„Noi suntem modele”, s-au prezentat cele două.

„Și? Am o vârstă, să nu vă supărați pe mine. Am rămas din urmă. Dumitrescu, mă lămurești?”, a zis Sorin Bontea.

„Lasă-le pe ele”, a zis Florin Dumitrescu.

„E o platformă unde ești plătit pentru conținut, acesta poate să fie tip adult sau non-adult. Poate ai un talent, de cântat, de gătit. Noi nu știm”, au zis tinerele .

„Părinții voștri cei zic despre meseria pe care o aveți?”, a fost curiozitatea lui Florin Dumitrescu.

„Ne-am reprofilat. Eram modele online de videochat și am zis să ne reprofilăm pe asta”, au zis ele.

„Facem și de plăcerea banilor. Pot face de la sume mici la sume foarte mari. Se plătește un abonament lunar. Este ca un job full time. Este un job ca oricare altul, ca sute de alte joburi. De la 10.000-20.000 de dolari pe lună”, au zis tinerele.

Chefilor nu le-a venit să creadă când au auzit ce confesiuni au făcut concurentele. Surpriza a fost și mai mare când cele două au primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Urmărește clipul video din ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor... Chefi la cuțite, lider de piață. Diseară: Roxana Blenche, al patrulea Chef la amuletă, iar Viorica și Ioniță de la Cleja...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x