Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Dan Olar a gătit cu una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Cum au reacționat jurații

În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, jurații au fost uimiți să guste dintr-un preaparat care conținte una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Ce a gătit Dan Olar.

colaj dan olar la chefi la cutite sezonul 12 9 septembrie 2023 Galerie
În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, jurații au fost uimiți să guste dintr-un preaparat care conținte una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Ce a gătit Dan Olar. | Antena 1

În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, Dan Ursu Olar a reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul lui inedit. Concurentul în vârstă de 36 de ani vine din Arad și are o poveste de viață cel puțin la fel de interesantă ca felul de mâncare pe care l-a pregătit. Dan Olar este ghid educator despre ciuperci, pasionat de natură și a gătit un mic dejun din pădure.

Dan Olar a gătit cu una dintre cele mai scumpe cuperci din lume, la Chefi la cuțite, sezonul 12 ediția 6 din 9 septembrie 2023. Cum au reacționat jurații când au aflat ce au în farfurie

Cei trei chefi au avut parte de o premieră în ediția 6 de la Chefi la Cuțite sezonul 12 din 9 septembrie 2023. Dan Olar a gătit un preparatat ce conține zbâriogi, una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume, care crește chiar în România și i-a surprins pe jurați.

Mai mult decât atât Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitescu și Chef Cătălin Scărlătescu au rămas uluiți când au aflat povestea de viața a concurentului.

„Oficial, mă numesc Dan Olar, neoficial mă numesc Ursul din pădure mâncătorul îndelung vorbitorul, ciupercuționist, grasfluencer și trubadur celebru”, a spus concuretul de la Chefi la cuțite sezonul 12.

„Sunt din Arad, dar locuiesc într-o autorulotă și mă plimb foarte mult. Sunt cam 6 ani de când locuiesc în acestă autorulotă. Am și duș cu apă caldă, am încălzire pe timp de iarnă, foarte eficient. Sunt muzician. Înainte de pandemie și cu ceva ani înainte, cântam. Sunt percuționist. Ad-hoc se numea trupa noastră și cântam la o tobă foarte mare acustică”.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Oscar Gal l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Dumitrescu. Ce a căutat juratul pe telefon

Dan Olar de la Chefi la cuțite sezonul 12 a mai dezvăluit că a ales să se mute în rulotă după ce a fost dezamăgit de industria muzicală, dar contiună să cânte pe stradă, iar noul stil de viață îl ajută. Acesta a mai povestit că pasiune pentru ciuperci a venit după ce a început să trăiască pe lângă păduri și și-a amintit că în copilărie culegea alături de tatăl său.

„Sunt mulți care presupun că eu de aceea fac toate lucrurile acestea, fiindcă am fost infestat de ciuperci, mă controlează și am venit să propovăduiesc cuvântul marelui fung!”, a mai glumit el.

La finalul unei jurizări captivante, Dan Olar a primit două cuțite, de la Chef Cătălin Scălătescu și Chef Florin Dumitrescu.

„Eu aș putea să te învăț să scoți mult mai bine în evidență gustul ciupercilor și tu să mă înveți sp le recunosc pe alea bune”, a fost înțelegerea propusă de Florin Dumitescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gaetano De Siano i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a zis italianul

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor, anunț fulgerător desprea amuletă. Ce avantaj uriaș pune în joc... Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Marius Damian a anunțat cine a câștigat a șasea amuletă. Ce a urmat în culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x