Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

Tot în ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am avut șansa de a-l cunoaște pe preotul Florin Danu, din București.

florin danu gătind în bucătăria chefi la cuțite, sezonul  9 Galerie
Preotul Florin Danu a decis să aducă chefilor o rețetă călugărească de pe Muntele Athos | Antena 1

Încă o dată am putut să ne convingem de faptul că pasiunea pentru gătit nu are legătură cu vârsta, cu meseria sau cu pregătirea cuiva.

Este și cazul lui Florin Danu, în preot în vârstă de 37 de ani din București, care și-a luat inima în dinți și a decis să apară în fața juraților „Chefi la cuțite” cu o rețetă cu totul și cu totul specială.

Preotul Florin Danu a pregătit o rețetă aflată pe Muntele Athos, în ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurentul a ales să facă un ghivechi călugăresc din Sfântul Munte Athos cu fructe de mare!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult decât atât, preotul este și profesor și face „școala de duminică”, dornic să îi ajute pe copii să aibă o educație. Unii ajung olimpici, alții sunt deja studenți la medicină sau drept și aleg să se întoarcă să dăruiască din ceea ce au învățat și celorlalți copii de la centru.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat

După ce a terminat de gătit, preotul Florin Danu a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia s-au prins imediat că este vorba despre o mâncare mănăstirească.

Preotul Florin Danu gătind la Chefi la cuțite

Preotul Florin Danu e un adevărat erou

Ușile s-au deschis și concurentul s-a prezentat și a povestit detalii surprinzătoare despre călătoria sa la Muntele Athos!

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Nuami Dinescu a făcut o dezvăluire neașteptată! Ce reacție au avut jurații când au văzut rețeta

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Toma Popovici e omul cu viață de film! Ce obiect neașteptat a ascuns în mâncarea chefi... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x