Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat amuleta 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, oferită de Adrian Mihăilescu.

Adrian Mihăilescu si gina pistol, in platoul emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Adrian Mihăilescu este juratul care a decis cine merită să câștige amuleta 19 din sezonul 9 al emsiiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, Gina Pistol a pregătit celor trei jurați ai îndrăgitului show culinar o provocare de zile mari.

Practic, pentru amuleta 19, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au primit o temă, ci niște ingrediente!

Cine a câștigat amuleta 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, oferită de Adrian Mihăilescu

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit că cei trei trebuie să aleagă din piept de rață, păstârnac, morcovi, foie gras, miel, creveți și alte ingrediente delicioase. Acestaa a fost momentul în care între cei titani ai bucătăriei a izbucnit o ceartă de zile mari. Fiecare și-a dorit să fie el primul care își alege ingredientele și cei trei jurați s-au întrecut în fel și fel de argumente, pentru a părea cât mai convingători.

După ce au ales, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au apucat de gătit, cu gândul la amuleta 19, care aduce o super putere!

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

„Dă freeze timp de zece minute celorlalte două echipe, cu excepția unui singur concurent din echipă, concurent ales de tine”, așa a sunat bonusul pus la bătaie de Gina Pistol.

Adrian Mihăilescu si gina pistol, la degustarea pentru amuleta 19

Adrian Mihăilescu a decis cine merită amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”

Când farfuriile au fost gata, degustarea a fost făcută de Adrian Mihăilescu, managing partener Bellini, adică un adevărat profesionist din industria restaurantelor.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Toma Popovici e omul cu viață de film! Ce obiect neașteptat a ascuns în mâncarea chefilor

Sorin Bontea a ales să facă miel cu morcovi și cartofi mov, Florin Dumitrescu a gătit un mușchi de vită cu creveți și păstârnac, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales pieptul de rață cu trufe și sos de foie gras. Juratul din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a analizat extrem de atent farfuriile și, fiindcă mâncărurile erau toate savuroase, decizia a fost una destul de dificilă. Totuși, la final, acesta a anunțat că amuleta 19 merge la Sorin Bontea!

Așa cum era de așteptat, bucuria a fost mare, căci bonusul pe care tocmai l-a primit este unul puternic, ce poate schimba radical deznodământul unei probe.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăl... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Narymen Abessi e tânăra care a făcut senzație cu dezvăluirile sale! Ce meserie grea ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x