Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Nuami Dinescu a făcut o dezvăluire neașteptată! Ce reacție au avut jurații când au văzut rețeta

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este celebra actriță Nuami Dinescu, despre care toți știm că este o mare fană a celor trei jurați.

nuami dinescu, gătind în bucătăria chefi la cuțite Galerie
Nuami Dinescu și-a făcut curaj să pregătească chefilor o rețetă specială | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut observa, ediție după ediție, faptul că pasiunea pentru bucătărie și gusturi interesante nu ține cont de vârstă, de țara de origine, de meserie sau de experiență.

Uneori, tot ceea ce contează pentru a face o mâncare cu totul și cu totul deosebită este să pui suflet!

Nuami Dinescu a dezvăluit la „Chefi la cuțite” prin ce chinuri a trecut ca să ajungă actriță

De data aceasta, în bucătărie și-a făcut apariția celebra actriță Nuami Dinescu. Pentru cei care nu știu, aceasta este un mare fan al îndrăgitului show culinar și, în sezonul 9, aceasta a decis să își facă o doză de curaj și să apară în fața idolilor săi!

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Toma Popovici e omul cu viață de film! Ce obiect neașteptat a ascuns în mâncarea chefilor

„Aoleu, mamă! Nu vreți să știți ce emoții am eu, că gătesc astăzi. Pentru că una este să gătesc eu pentru prietena mea, care are adăpost de animale, și voluntarii ei, care mănâncă săracii ce le duc eu acolo, și alta e să vin și să-i văd pe chefi cum taie prin farfurie și zic că nu e blatul făcut cum trebuie, că e prea tare, că e prea moale, că nu are gust sau e dulce. Dar eu fac asta de drag, îmi sunt foarte dragi”, a mărturisit actrița, în timp ce și-a pregătit ingredientele pentru gătit.

Nuami Dinescu gătind la „Chefi la cuțite”

Nuami Dinescu gătind la „Chefi la cuțite”

Ca să îi surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Nuami Dinescu a decis să pregătească o rețetă proprie de tort cu pateu de pui. În timp ce a trebăluit de zor prin bucătărie, vedeta a povestit detalii mai puțin știute din viața sa!

„Indiferent tot ce am făcut eu în viața asta, ceva din mine m-a dus într-o altă zonă. Povestea asta cu teatrul și cu talentul nu știi de unde îți vine, e de la Dumnezeu. Eu am terminat un liceu de construcții și apoi am venit în București, unde am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă. Am simțit nevoia să fac altceva și m-am întâlnit cu un coleg, eu stăteam la un cămin de nefamiliști pe atunci. Mi-a spus că el cântă într-un cor, la ansamblul artistic al UTC. Mi-a zis că oamenii ăia au și trupă de teatru și i-am zis că vreau și eu să mă duc. A doua zi m-am dus și le-am zis că vreau să intru în trupă. Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta. Repetam la spectacolul ăsta și între timp făceam și meditații și munceam și 12 ore pe șantier. Ăsta a fost începutul, am tras ca un câine turbat până am intrat la facultatea de teatru”, a fost dezvăluirea de senzație făcută de concurenta emoționată.

Apoi, plină de emoții, concurenta a așteptat în culise degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Când au ridicat cloșurile, cei trei au avut parte de o surpriză de zile mari, fiindcă nu se așteptau să descopere un asemenea preparat. Cei trei s-au servit fiecare cu câte o felie din tortul de pateu și au încercat să analizeze atent ingredientele folosite.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat

Acesta a fost momentul în care la masa jurizării din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-au făcut fel și fel de glume, dar și dezvăluiri sincere! Florin Dumitrescu a mărturisit că el este un mare fan al pateului, motiv pentru care nu este exclus ca de ziua lui să ceară un tort cu ficat de gâscă (foie gras) și trufe.

„Eu nu am văzut în viața mea așa ceva, la asta nu m-aș fi gândit niciodată. E de bairam”, au fost de părere chefii.

Apoi, ușile s-au deschis și în fața juraților și-a făcut apariția Nuami Dinescu, emoționată dar totuși extrem de fericită de experiența sa de la „Chefi la cuțite”! Aceasta a oferit în dar o carte scrisă de ea și astfel am putut afla detalii neștiute despre îndrăgita artistă. Este freelancer din 2008, a făcut o școală de mediere și una de dezvoltare personală prin teatru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Nuami Dinescu le-a ghicit chefilor în frunze de varză.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

Apoi, surpriza a fost mare atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au arătat verdictul! Concurenta a primit cuțitul de argint oferit invitaților speciali, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Florin Revesz i-a uimit pe jurați cu rețeta pregătită! A lăsat facultatea ca să își ur... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Amuleta 19 aduce un avantaj neașteptat! De ce s-au certat chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x