Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă, chiar după eliminare! De ce a plâns Scărlătescu

Surpriză de proporții în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. La scurt timp după eliminarea Mirelei Negoiță, Florin Dumitrescu a ales să folosească o super amuletă.

Cătălin Scărlătescu și echipa sa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Mirela Negoiță din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a fost eliminată în ediția 34 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Al cincilea battle a adus o temă de gătit delicioasă. Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoită să se întreacă în rețete cât mai spectaculoase de steak.

Juriul format din gimnaști a decis că farfuria cu ribeye și piure de trufe a lui Florin Dumitrescu merită șapte din cele unsprezece puncte, motiv pentru care echipa mov și cea verde au intrat la un duel dificil. La final, Mirela Negoiță a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”, spre marea surprindere a tuturor.

Ce amuletă a ales să folosească Florin Dumitrescu, după eliminarea Mirelei Negoiță, în ediția 34 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu a fost extrem de supărat să piardă o concurentă cu experiența Mirelei Negoiță. Pentru cei care nu își amintesc, în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să îl ia pe Florin Revesz în echipa sa și să dea la schimb pe Mirela. Când s-a anunțat eliminarea acesteia, vestea a produs un val uriaș de tristețe atât pentru jurați, cât și pentru concurenți.

„Este un om pe care te poți baza, e o fată care își dorește foarte tare să își ajute echipa, care înțelege ce înseamnă munca de echipă, e bucătăreasă, are gust, dar cred că momentul tranziției de la o echipă la alta a dat-o peste cap, a demoralizat-o puțin”, a fost de părere Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a plâns

Cătălin Scărlătescu a plâns după gestul lui Florin Dumitrescu

„Îmi pare rău că ai stat foarte puțin cu noi. Faptul că ai stat doar atât cu noi ne-a făcut să te iubim mai mult”, a fost dezvăluirea emoționantă pe care i-a făcut-o Cătălin Scărlătescu.

Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu și-a făcut apariția la bancul de lucru al echipei mov, înarmat cu o amuletă!

„Mirela, ți-am promis că pleci de la albastră. Momentan pleci de la mov. Hai acasă, hai”, a zis liderul echipei albastre, care a folosit o amuletă ca s-o salveze pe Mirela Negoiță.

Chiar și Sorin Bontea s-a bucurat enorm de această veste și a îmbrățișat-o pe concurentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și uite așa, Mirela Negoiță a îmbrăcat din nou tunica albastră și și-a reluat locul în echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent... Chef Florin Dumitrescu a câștigat primul battle din sezonul 9 . Competiția Chefi la cuțite urcă emoțiile la maximă inten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x