Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Diane Inamahoro a leșinat în bucătărie. Medicii au intervenit imediat. Ce s-a întâmplat

Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a leșinat pe platoul de filmare în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor.

colaj foto cu diane inamahoro in preajma medicilor, atunci cand a lesinat la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Diane Inamahoro a leșinat în timpul unei probe de gătit, în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Situațiile neașteptate, certurile și incidentele au fost nelipsite din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a leșinat în bucătăria show-ului culinar.

La scurt timp de la finalizarea farfuriilor, membrii celor trei echipe au asistat la un moment care a adus panica pe platoul de filmare. Toți au rămas uluiți când Diane Inamahoro a fost văzută întinsă pe podea.

„Dintr-odată i s-a făcut rău! A leșinat cumva. I s-a făcut rău”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Citește și: Elena Ciot Monda, mesaj neașteptat după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Fanii au reacționat imediat

Medicii și-au făcut imediat apariția, însă Mariana Zinner nu a ezitat să-i ofere o mână de ajutor: „Eu am fost la Salvare câțiva ani buni și am rămas cu primul instinct. I-am spus să inspire pe nas, să respire pe gură și a ascultat toate comenzile mele. Atunci m-am liniștit, am văzut că e pe drumul cel bun!”

„Diane, ne auzi?”, a spus cineva din echipa roșie.

Diane Inamahoro a rostit primele cuvinte după ce a leșinat în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Ce a spus concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea

Diane Inamahoro a început să își revină după intervenția medicilor în platou. Mai mult decât atât, concurenta i-a cerut lui chef Sorin Bontea să-i aducă ceva dulce sau suc, fiind primele sale cuvinte la scurt timp de la evenimentul neașteptat.

„Mi s-a făcut rău, s-a adunat oboseala, nu am băut destulă apă. Nu am avut suficientă grijă de mine, am dat tot ce am putut în probă, am avut și un pic de emoții”, a dezvăluit Diane Inamahoro.

„Te-a luat cu amețeală?”, a fost întrebată de medic.

„Da, a fost foarte cald și mi-a venit să cad. Simt când vine.”, a răspuns ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Chefii au oferit primele tunici și au decis cine sunt concurenții care intră în echipele lor

„Le-am zis că nu trebuie să își facă griji pentru că nu e prima dată. Eu sunt sănătoasă de fel, dar au insistat să se asigure. Mi-am revenit complet, mai ales că au avut grijă de mine. Mulțumesc!”, a mai adăugat concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Sorin Bontea a „lovit” cu o amuletă puternică în ambele echipe. Ce avantaj a folosit: „Gro... Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Cine a câștigat cel de-al treilea battle. Ce verdict a adus banda și ce echipe au intrat l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x