Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu, anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cine a primit o tunică

Chef Florin Dumitrescu i-a luat prin surprindere pe concurenți cu un anunț neașteptat în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a oferit prima tunică aurie.

Colaj cu Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și concurenții în platoul Chefi la cuțite Galerie
Chef Florin Dumitrescu i-a luat prin surprindere pe concurenți cu un anunț neașteptat în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022 | Antena 1

Un moment tensionat din ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, a fost cel în care chef Florin Dumitrescu a făcut un anunț la care foarte puțini se așteptau. Juratul show-ului culinar le-a dat o vestea de proporții uriașe concurenților. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dezvăluit că urmează să spună persoanele care vor părăsi competiția.

„Voi sunteți ultima grupă din această seară, așa că n-are rost să vă facem să așteptați. O să vă spunem cine intră în echipe din această grupă și de la cine ne luăm la revedere. (...) Sunteți foarte talentați, felicitări!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Ce concurenți au ajuns în proba a doua de bootcamp. Ce au decis

„A fost un sezon foarte bun, toți ați gătit foarte bine, mai bine decât ne-am așteptat”, l-a completat chef Sorin Bontea.

Cei trei chefii au început să nominalizeze pe rând concurenții, spunându-le dacă trebuie să plece acasă sau să mai rămână pentru așteptarea verdictului final.

Printre cei care au părăsit competiția se numără și Naomi, logodnica lui Florin Ristei. Chef Florin Dumitrescu i-a transmis să gătească în continuare pentru artist deoarece face o treabă foarte bună, însă parcursul său la Chefi la cuțite se încheie în etapa bootcamp-ului.

Chef Cătălin Scărlătescu a dat prima tunică și toți au privit uluiți în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu a uluit pe toată lumea când i-a oferit prima tunică aurie unei concurente. Juratul emisiunii a hotărât ca Brigitta Gheorghe să facă parte din echipa lui, semn că tânăra l-a impresionat cu talentul său în bucătărie.

Concurentei nu i-a venit să creadă, iar reacția sa a fost una pe măsura așteptărilor: „Vă mulțumesc, pot să primesc o îmbrățișare? Nu aveți idee ce înseamnă asta pentru mine, mulțumesc”.

Citște și: Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, a luat o decizie importantă. Ce i-au propus chefii

„Uitați-vă bine la ea, pentru că este o fată foarte capabilă. E ca un buldozer, ne mănâncă pe toți, eu am curaj să merg cu ea la război! În ea e un balaur, dați-vă la o parte!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu despre Brigitta Gheorghe.

„Cătălin a pus prima tunică la bătaie pe un concurent foarte bun. Fascinant!”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Arminia Grad și Lina Chirilă și-au adresat replici acide, de față cu chefii. Ce s-a ... Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 10. Pe cine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x