Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Amuleta 23 vine cu o pedeapsă! Ce gătesc azi chefii pentru avantajul extraordinar

Amuleta 23 din sezonul 9 Chefi la cuțite vine cu o pedeapsă ce îl poate ajuta foarte mult pe juratul care o va câștiga în proba de azi.

dumitrescu, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Ce gătesc chefii în proba amuletei 23 pentru avantajul extraordinar, în sezonul 9 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 23 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Gina Pistol le-a pregătit o nouă surpriză chefilor. De această dată, se vor lupta în preparate savuroase pentru a avea șansa să câștige avantajul extraordinar.

În proba 23, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu trebuie să renunțe la unele dintre ingredientele lor preferate pentru a avea șansa să câștige amuleta.

De această dată, invitatul special care le va juriza farfuriile va fi, aflat în premieră la emisiunea Chefi la cuțite.

Ce avantaj extraordinar aduce amuleta 23 din sezonul 9 Chefi la cuțite

Gina Pistol le-a adus o surpriză chefilor în proba 23 a amuletei - chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu se vor lupta azi pentru o amuletă roșie, de pedeapsă.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

În ton cu venirea Paștelui, Gina le-a dat azi o probă care nu le permite chefilor să folosească ingredientele lor preferate - azi vor găti de post, fără ingrediente de origine animală.

Citește și: Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseria

”Ai puterea de a-l obliga pe unul dintre cei doi chefi să tragă o pedeapsă din bolul negru,” a citit Gina Pistol de pe spatele amuletei roșii.

Proba 23 a sezonului 9 Chefi la cuțite va fi jurizată de chef Radu Dragoș, ce se va afla în premieră la emisiune.

După anunțarea probei, chef Sorin Bontea a dezvăluit și de ce ”protestează” în această probă cu o salată - pentru că nu a mai câștigat o amuletă de câteva probe.

Citește și: Daniel Ciurlică a fost cuprins de lacrimi la masa jurizării! Ce a dezvăluit

”E în grevă, joacă această carte de neapreciat. Îl înțeleg. Știu ce înseamnă să gătești, să încerci să-ți dai tot interesul, să îți iasă o farfurie bună și să nu nu își fie apreciată munca și să pierzi amulete,” a declarat chef Florin Dumitrescu.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Mihaela Niță a gătit rețeta preferată. De ce a plecat Florin Dumitrescu de la masă cu ... Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Paul Mitu, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat după amerizarea pe care a făcut-o pe Atla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x