Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe i-a făcut pe chefi să se certe la „cuțite”. Ce a urmat în platoul emisiunii

Brgitta Gheorghe a generat o ceartă de zile mari între chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022. Hai să vezi care este motivul pentru care spiritele s-au încins în platoul emisiunii.

Colaj cu Brigitta Gheorghe, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite Galerie
Brgitta Gheorghe a generat o ceartă de zile mari între chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022 | Antena 1

Cel de-al doilea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite a fost unul foarte dificil pentru cele trei echipe. Deși s-au obișnuit cu presiunea și timpul limitat, concurenții au întâmpinat tot felul de probleme pe parcursul probei de pe 19 octombrie 2022.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au coordonat cu mult profesionalism echipele, însă situațiile tensionate nu au întârziat să apară. În ediția 22 a noului sezon din Chefi la cuțite, Brigitta Gheorghe i-a făcut pe chefi să se certe „la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe, ipostaza care l-a uimit pe chef Cătălin Scărlătescu. Cum a fost surprinsă

Concurenta a deschis blast chiller-ul de mai multe ori, fapt care l-a făcut pe chef Sorin Bontea să își iasă din minți. Acesta s-a enervat foarte tare deoarece mousse-ul său de ciocolată nu se întărise.

Ce cuvinte dure și-au adresat chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, după ce Brigitte Gheorghe a deschis de mai multe ori blast chiller-ul în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022

Situația a devenit mult mai tensionată la finalul probei, atunci când chef Sorin Bontea a observat că mousse-ul său de ciocolată nu a ieșit deloc cum trebuia. De asemenea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce chef Cătălin Scărlătescu a venit la bancul de lucru al colegului său pentru a-i spune că pune la final un element în farfurie.

„Nu, tată! Și eu l-am scos acum din frigider, de ce să-l pui când pleacă? Eu mi-am scos mousse-ul că nu mă lași să-l țin în frigider. Eu nu stau cu el în frigider, iar tu stai? E același lucru! Pe bune, așa tupeu?!”, a spus chef Sorin Bontea vizibil nervos.

Citește și: Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență. Cătălin Scărlătescu și echipa sa aurie au câștigat primul battle. Ce urmează

„Dacă nu are cum să se certe cu becul, se ceară cu mine că i-am deschis blast chiller-ul. Du-te, lasă-mă în pace cu blast chiller-ul tău”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Cearta dintre cei doi jurți ai show-ului culinar a răsunat în tot platoul: „Sunt dezamăgit de cum a decurs tot, de la cap la coadă”.

„Știi ce făcea Bigitta, mă? Stătea cu ușa deschis la frigider și amesteca cu telul în ăla”, i-au spus chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Nu mă simt responsabilă că nu s-a legat mousse-ul. Nu mi se pare că am ținut frigiderul așa mult deschis. Nu pot să duc eu vina asta.”, a spus concurenta.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Mădălina Cafadaru s-a enervat la culme și a răbufnit la battle. Ce a spus despre Lin... Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 10. Care a fost verdictul final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x