Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Chef Iosif Ștefănescu a anunțat cine a câștigat amuleta 3! „Sunt tăticul saramurei”

În ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut pentru o nouă amuletă!

iosf ștefănescu și gina pistol la chefi la cutite sezonul 9 Galerie
La finalul probei de gătit pentru amuleta 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, cei trei au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Iosf Ștefănescu. | Antena 1

De data aceasta, în ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în rețete de saramură.

Miza? O amuletă ce aduce „regula celor 10”, adică un bonus extrem de puternic, ce poate schimba deznodământul unor bătălii!

Chef Iosif Ștefănescu a decis cine a câștigat amuleta 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Chiar dacă inițial proba a părut una simplă, lucrurile au început totuși să se complice pe parcurs, căci nu e deloc ușor să faci carne și legume la grătar în bucătărie. Sorin Bontea a decis să facă o saramură de pește și la fel a ales și Cătălin Scărlătescu. Acesta din urmă a făcut însă o combinație din două rețeta, alegând să folosească două tipuri de pește. Florin Dumitrescu a dorit să iasă în evidență și a pregătit o saramură de pește.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a făcut show cu rețeta de tort, dar și cu dezvăluirile sale

La finalul probei de gătit pentru amuleta 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, cei trei au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Iosf Ștefănescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza a fost mare atunci când celebrul bucătar a anunțat faptul că amuleta merge la Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”

„Cine să mă bată pe mine la saramură? Sunt tăticul saramurei! Dacă mă nășteam mai devreme eu inventam saramura”, a fost de părere Sorin Bontea, extrem de bucuros de bonusul câștigat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” ca să savurezi din plin momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”... Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Sorina Gabor și soțul său au făcut spectacol savuros! Ce a recunoscut Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x