Antena Căutare

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Florin Dumitrescu, reacție neașteptată! Ce s-a întâmplat cu Roxana Blenche

În ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, haosul a luat cu asalt bucătăria și a adus numeroase tensiuni printre concurenți, dar și printre cei trei jurați.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, fix când Gina Pistol se pregătea să anunțe tema din ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, simpaticul Cătălin Scărlătescu i-a uimit pe toți cu o mișcare la care nimeni nu se aștepta.

Acesta a apăsat butonul roșu, dezvăluind astfel faptul că are de gând să își folosească una dintre amulete. Surpriza a fost uriașă atunci când juratul îndrăgitului show culinar a dezvăluit că folosește bonusul ce îi permite să aleagă el tema de gătit din cadrul celei de-a zecea bătălii culinare.

Florin Dumitrescu s-a enervat pe concurenți în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi! Ce i-a reproșat lui Robert Vasiliu

De data aceasta, cele trei echipe din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” trebuie să gătească o rețetă cât mai savuroasă de paste, ce urmează să fie degustată de barmani cu experiență.

Florin Dumitrescu și echipa sa în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Și ca sarcina să nu fie una simplă, Cătălin Scărlătescu a anunțat faptul că impune totuși o condiție: aceea ca pastele să fie făcute de concurenți.

citește și: Veste uriașă! Silviu Costan a reușit să câștige amuleta specială! Ce bonus a primit

Cronometrul a pornit și, în scurt timp, haosul a început să își facă simțită prezența în bucătăria „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au plimbat pe la bancurile de lucru pentru a da indicații și pentru a urmări că treburile sunt făcute ca la carte.

În echipa lui Florin Dumitrescu au început să apară tensiuni uriașe și juratul a început chiar să țipe la Roxana Blenche, lucru ce a displăcut din plin concurentei. Nici pentru Kani situația nu a fost una tocmai ușoară!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a folosit o super amuletă! Ce veste au primit bucătarii... Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Sabotaj în echipa lui Sorin Bontea? Ce a pățit Maria Șandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x