Antena Căutare

Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 11. Ei au primit tunica roșie

Chef Sorin Bontea și-a ales echipa din sezonul 11 Chefi la cuțite, în ediția difuzată pe data de 10 mai 2023. 6 concurenți au primit tunica roșie de la jurat în bootcamp, așteptând să li se alăture cuțitul de aur pentru a întregi grupul.

Colaj cu chef Sorin Bontea în timp ce oferă tunicile roșii concurenților Galerie
Chef Sorin Bontea și-a ales echipa din sezonul 11 Chefi la cuțite, în ediția difuzată pe data de 10 mai 2023 | Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui chef Sorin Bontea! Juratul și-a ales cu mare atenție echipa din sezonul 11 Chefi la cuțite în ediția de pe 10 mai 2023. Competiția dintre concurenți a fost aprigă, însă doar 7 au primit tunica roșie.

Bootcamp-ul a debutat în forță pentru cei care au intrat în această etapă a show-ului culinar. Preparatele savuroase, evenimentele neașteptate și incidentele nu au întârziat să apară în peisaj și de data aceasta.

Concurenții au pășit în bucătăria Chefi la cuțite cu emoții, dar încrezători în forțele proprii. De astfel, cei trei chefi au pus mare accent pe detaliile și gustul din farfurii. Aceștia au fost surprinși de unele preparate, dar și de creativitatea sau profesionalismul persoanelor din spatele lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Chefii au decis ce concurenți merg în următoarea etapă de bootcamp. Ce au găsit în farfurii

La începutul bootcamp-ului, 140 de aspiranți la un loc în echipele juraților au luptat cu toate armele pentru a rămâne în competiție. Mulți și-au dorit o tunică roșie de la chef Sorin Bontea, însă doar 7 au obținut echipamentul prin care îl vor reprezenta pe chef.

„Zici că a tunat și ne-a adunat!”, a fost replica juratului după ce și-a ales echipa.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 11 Chefi la cuțite. Juratul a oferit 7 tunici roșii

7 concurenți au primit tunica roșie în sezonul 11 Chefi la cuțite și vor găti la comanda lui chef Sorin Bontea. Iată cine sunt persoanele care au primit șansa de a ajunge cât mai departe în competiție alături de jurat:

Diane Inamahoro

Diane Inamahoro are 34 de ani și vine tocmai din Burundi, Africa. Deși este de profesie mediator intercultural, concurenta a reușit să-i cucerească pe jurați cu un preparat neașteptat: porc dulce acrișor cu ananas.

Felul său carismatic și povestea de viață au adus hohote de râs pe fețele chefilor. Aceasta s-a aflat pe lista de concurenți ai lui chef Sorin Bontea încă din etapa bootcamp-ului. Gustul preparatul ei l-a impresionat peste măsură pe jurat, convingându-l să-i ofere o tunică roșie.

Citește și: Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 11. Ei au primit tunica neagră

Mario Zahariea

Mario Zahariea are 49 de ani și a venit în competiția sezonului 11 Chefi la cuțite alături de soția lui, Mihaela Zahariea. În etapa bootcamp-ului, chefii au decis să îi despartă pe cei doi soți, punându-i în echipe diferite.

Astfel, chef Sorin Bontea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit o tunică roșie lui Mario Zahariea. Concurentul a surprins cu preparatul său la preselecții, dar și în etapa următoare a competiției.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Gina Pistol, apariție de senzație în bootcamp. Ce probă au primit concurenții

Chiar dacă nu are foarte multă experiență în bucătărie, Mario Zahariea are un talent deosebit în arta culinară.

Constantin Onuț

Constantin Onuț are 33 de ani și vine cu o experiență vastă în domeniul gastronomiei. Încă de la preselecții, concurentul s-a făcut remarcat cu un preparat de-a dreptul neașteptat, ieșind din tipare.

În etapa bootcamp-ului, acesta a reușit să mențină standardele ridicate. Astfel, chef Sorin Bontea a fost acaparat de talentul său în bucătărie, dar și de creativitatea de care a dat dovadă.

Citește și: Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 11. Ei au primit tunica gri

Adrian Hampu

Adrian Hampu are 33 de ani și se mândrește cu o experiență uluitoare în arta culiară. Concurentul a servit și gătit pentru foarte multe persoane importante, iar în ultimii 11 ani a fost doar bucătar.

Tânărul a primit trei cuțite la preselecții și a reușit să treacă cu bine peste bootcamp, convingându-l pe chef Sorin Bontea că locul lui este în echipa acestuia. Acesta s-a bucurat extrem de tare când a primit vestea.

Monica Pușcoiu

Monica Pușcoiu se numără printre concurenții care au primit o tunică roșie de la chef Sorin Bontea în ediția 21 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 10 mai 2023. Jurații și-au amintit cu drag de concurentă, dar și de râsul său savuros.

Aceasta s-a descurcat de minune și în etapa bootcamp-ului, unde se pare că s-a aflat în vizorul lui chef Sorin Bontea. Vestea că va merge mai departe în competiție a adus un moment de-a dreptul amuzant pe platoul de filmare.

George Borșaru

George Borșaru are 32 de ani și este un tânăr antreprenor. Acesta a venit în sezonul 11 Chefi la cuțite alături de fratele său, Florin Borșaru, însă lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată în bootcamp.

Cei doi au fost despărțiți de jurați, mergând în echipe diferite. Chef Sorin Bontea a fost cucerit de ambiția concurentului, dar și de gustul pe care îl oferă preparatelor ce ies din mâna lui. Astfel, George Borșaru a primit ceea ce și-a dorit, tunica roșie.

Nina Hariton (Cuțit de aur)

Nina Hariton este prima femeie din istoria Chefi la cuțite care a primit trei cuțite de aur. Concurenta are 31 de ani, vine din Paris și este de profesie agent imobiliar. La preselecții, aceasta i-a încântat pe chefi cu un preparat neașteptat: piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats.

Inițial, Nina Hariton a primit cuțitul de aur din partea lui chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu. Aceasta nu s-a putut abține și a dezvăluit că își dorește ca chef Sorin Bontea să-i ofere această șansă pentru a merge mai departe direct în echipa lui.

Așadar, concurenta a reușit să treacă în etapa următoare a competiției și să obțină o tunică roșie încă de la preselecții.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Chefii au oferit primele tunici și au decis cine sunt concurenții care intră în echipele l... Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 11. Ei au primit tunica gri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x