Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Marian Cernat a anunțat cine primește amuleta 12! Surpriza a fost uriașă

Marian Cernat a degustat farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și a dezvăluit cine a câștigat amuleta 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

marian cernat și gina pistol, în platoul chefi la cuțite Galerie
Marian Cernat a degustat farfuriile chefilor și a decis cine a câștigat amuleta 12 de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat că, pentru amuleta 12, cei teri titani ai bucătăriei românești au fost nevoiți să gătească un preparat franțuzesc.

Și, ca miza să fie una pe măsură, îndrăgita prezentatoare a show-ului culinar a dezvăluit și ce super amuletă a pus la bătaie.

Marian Cernat a anunțat cine primește amuleta 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Avantajul din edițai 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” îi permite posesorului său să blocheze două instrumente de gătit uneia dintre echipe, cu excepția cuțitului.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Maria Elena Ballestero a gătit o rețetă din Venezuela și i-a impresionat pe chefi cu povestea ei

Auzând cât de puternic este bonusul pregătit de Gina Pistol, cei trei chefi și-au ales rețete pe măsură și s-au apucat imediat de gătit, sperând că vor reuși să îl impresioneze pe juratul acestei ediții, celebrul Marian Cernat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza a fost mare atunci când Marian Cernat a anunțat astfel că amuleta 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” merge la unicul și inegalabilul Cătălin Scărlătescu, spre marea surpriză a tuturor.

Marian Cernat oferind amuleta 12 lui Cătălin Scărlătescu, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”

Marian Cernat i-a oferit amuleta 12 lui Cătălin Scărlătescu

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Vrăjitoarea Melissa a ghicit în cărți și a făcut dezvăluiri neașteptate pentru jurați

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Gabriel Neamu a vrut să arate că și bărbații pot găti prăjituri! Rețeta a impresionat d... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut show în bucătărie! Ce au gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x