Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cristian Farkas Ulise a stârnit o controversă la masa chefilor! „Sunteți serioși?”

În ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Cristian Farkas Ulise, un bucătar care a reușit să îi surprindă din plin pe cei trei jurați.

Cristian Farkas Ulise gatind in bucataria chefi la cutite Galerie
Cristian Farkas Ulise este de meserie bucătar și a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Concurentul în vârstă de 34 de ani și-a făcut curaj să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-și testa limitele și pentru a descoperi dacă are tot ceea ce îi trebuie pentru a ajunge în bootcamp.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, bucătarul în vârstă de 34 de ani a ales să pregătească o inedită rețetă de stridii cu legume mici și sos de unt alb. Emoțiile au fost mari, dar bărbatul a încercat să dea totul pentru ca preparatul să iasă ca la carte.

Cristian Farkas Ulise e concurentul care a stârnit o controversă la masa jurizării, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cristian Farkas Ulise a așteptat apoi cu sufletul la gură degustarea făcută de cei trei titani de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cocuța și Bogdan Boantă au făcut show în bucătărie! Ce surpriză au pregătit chefilor

Surpriza a fost mare atunci când cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit ingredientele din farfurie. Se pare că la masa degustării s-a născut o adevărată controversă în privința sufleului cu stridii.

Cristian Farkas Ulise in bucataria chefi la cutite

Cristian Farkas Ulise a ales să facă o rețetă de stridii

Apoi, ușile s-au deschis și Cristian Farkas Ulise a dezvăluit juraților mai multe detalii despre viața sa și despre experiența sa culinară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru preparatul prezentat, tânărul de 34 de ani a primit nu doar observații, ci și numeroase laude!

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Mataz Alzarau e refugiatul sirian cu o viață de film! Prin ce a trecut ca să ajungă în România

„Sunteți serioși?! Mulțumesc foarte mult, nu mă așteptam!”, a fost reacția tânărului, atunci când a văzut că a primit trei cuțite și șansa de-a merge în bootcampul „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, lider de piață cu peste 1,7 milioane de telespectatori. Urmează lupta pentru ultima amuletă din sezonul... Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Ultima amuletă din sezon aduce o surpriză uriașă! Chefii s-au speriat când au văzut „b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x