Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Care este avantajul neașteptat al amuletei 12. Chefii și-au ales ingredientele legați la ochi

Gina Pistol a venit cu o veste la care nimeni nu se aștepta la amuleta 12 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 27 septembrie 2022. Prezentatoarea TV le-a pregătit juraților o adevărată provocare. Hai să vezi despre ce este vorba, dar și ce a spus chef Sorin Bontea despre experiența sa din armată.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Gina Pistol a venit cu o veste la care nimeni nu se aștepta la amuleta 12 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 27 septembrie 2022 | Antena 1

Ediția 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de surprize și concurenți determinați să obțină cât mai multe cuțite din partea juraților. De altfel, chefii au avut parte de o provocare neașteptată la jocul de amuletă de marți, 27 septembrie 2022.

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au rămas surprinși de ce au găsit pe bancul de lucru atunci când au intrat în platou. Aceștia și-au pus o mulțime de întrebări despre ce se ascunde sub eșarfele roșii.

„Se întâmplă ceva ciudat! (...) Sper doar să nu fie vreo tâmpenie pe acolo”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Ce bonus aduce amuleta 11. Pentru cine au gătit jurații show-ului culinar

Înainte de a desluși misterul, Gina Pistol i-a anunțat pe chefii că amuleta 12 este una haioasă, dar și periculoasă. Cel care o va câștiga va putea să oprească comunicarea verbal echipelor adverse. Ei vor avea voie să comunice doar prin semne pe durata întregii probe.

Cei care vor juriza preparatele chefilor la jocul de amuletă vor fi Dragoș Blănariu și Radu Darie de la Atelierul de tarte.

Cum au reacționat chefii când au aflat ce au de făcut la amuleta 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite. Ce se află sub eșarfele roșii

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi când a dezvăluit că trebuie „să-i lege la ochi” pentru a-și alege ingredientele cu care vor găti pe nevăzute.

„Sub această pânză roșie se află două tăvițe. În una dintre tăvițe se află niște ingrediente, unele mai speciale, altele mai interesante, altele clasice. În cealaltă tăviță se află alte ingrediente din altă categorie. Tema este fine dining, o să lucrați cu elementele extrase, dar asta nu înseamnă că nu puteți fi creativi și nu puteți adăuga și alte ingrediente.”, i-a anunțat prezentatoarea TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta zece. Ștefan Popescu a dat verdictul. Ce a urmat

Situația a devenit și mai tensionată când Gina Pistol le-a dat vestea că sunt nevoiți să poarte și mănuși. Chef Cătălin Scărlătescu a ales să gătească cu Rib-Eye, fenicul, cartof, ciupercă, chef Sorin Bontea cu mușchiul de vită, cartof, fenicul și ciupercă, iar chef Florin Dumitrescu va face un preparat cu mușchiuleț de vită, țelină apio, pomelo și cartof dulce.

Ce dezvăluiri a făcut chef Sorin Bontea despre experiența din armată, în ediția 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite

În timp ce curăța cartofii pentru proba de amuletă, chef Sorin Bontea a dezvăluit că asta îi amintește de viața în armată.

„Curățam cartofii la robot, curățam pentru o unitate întreagă. Aveam arme, am fost la transmisiuni.”, l-a spus juratul celor doi colegi ai săi.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Sammy Agopian, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre viața pe care a dus-o în Liban... Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 12. Ce jurat se va bucura de miza impresionantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x