Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Proba de gătit la care a ieșit show. Două echipe au cântat în timp ce preparau mâncarea

Proba de avantaj a fost câștigată de echipa albastră în cea de-a doua ediție specială de Chefi la cuțite, din 30 noiembrie 2021. Chef Sorin Bontea a primit avantajul de decide ingredientul vedetă din farfuriile celorlalte două echipe, dar a scăpat și de o pedeapsă. Cei care au pierdut proba au fost nevoiți să cânte în timp ce prepară mâncarea, lucru care le-a îngreunat misiunea.

cătălin-scărlătescu-concurenții-asia-express-florin-dumitrescu Galerie
Proba de avantaj a fost câștigată de echipa albastră în cea de-a doua ediție specială de Chefi la cuțite, din 30 noiembrie 2021. Chef Sorin Bontea a primit avantajul de decide ingredientul vedetă din fafuriile celorlalte două echipe, dar a scăpat și de o pedeapsă. | Antena 1

Zarug a adus prima victorie în echipa albastră la jocul de avantaj. Chef Sorin Bontea s-a bucurat de victorie, dar și de faptul că el a decis ingredientele vedetă cu care au gătit celelalte două echipe.

Chef Cătălin Scărlătescu a primit sarcina de a face un fel de mâncare cu varză, iar chef Florin Dumitrescu un preparat cu praz.

„Am câștigat noi datorită lui Zarug, așa că noi ne-am păstrat cartoful. Am dat prazul lui Florin și varza lui Cătălin”, a mărturisit chef Sorin Bontea, vizibil mândru.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce au gătit concurenții de la Asia Express-Drumul Împăraților. Cum s-au descurcat în bucătărie

Înainte de a se apuca de probă, Gina Pistol i-a anunțat pe concurenți că astăzi vor gusta din preparatele lor colegii de la Prețul cel Bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Concurenții sezonului 4 Asia Express au cântat la proba gătitului și a ieșit show

Prezentatoarea TV a dat startul probei într-un mod specific acesteia, cântând. Echipa galbenă și echipa roșie sunt nevoite să comunice doar cântând în timp ce gătesc, motiv pentru care a ieșit show în platoul emisiunii Chefi la cuțite.

Haosul a început când ușile de la cămară s-au deschis, iar concurenții au năvălit pentru a lua alimentele necesare.

„La noi era corul pisicilor trase de coadă. Toată lumea cânta numai pe note acute, a fost bine de tot”, a spus Eliza Natanticu, vizibil amuzată de situație.

„Băi, spitalul de nebuni. Asta a fost aici”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacționat chefii

„O să o luăm razna, simt că o să o luăm razna”, a evidențiat Cosmin Natanticu.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut din răbdare când a observat că nu se poate înțelege cu concurenții lui: „Am zis că înnebunesc. Eu am vorbit cu ei înainte să ne apucăm de cântat și gătit, știau de la cap la coadă ce au de făcut. În momentul în care s-a dat start la probă, nu mai era nimeni acolo, se plimbau cu ceapa în mână, ba cu un ardei. (...) A fost un început foarte greu, e jale mare la mine”

Momentul a fost unul de-a dreptul savuros pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii Antena 1. Chef Cătălin Scărlătescu s-a ascuns după bancul de lucru pentru a nu mai vedea haosul din bucătărie.

După ce s-a mai liniștit atmosfera, cei trei chefi și echipele lor au stabilit ce au de făcut. Echipa roșie a optat pentru pulpe de rață la cuptor cu garnitură de salată de varză și un sos de prune.

Chef Sorin Bontea și echipa lui și-au propus să facă piept de rață, sos de roșii, cartofii și reducție de vin porto.

Echipa galbenă s-a axat pe un risotto cu praz și tocană cu praz.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Concurenții din Asia Express au trecut printr-o probă de recunoaștere tactilă. Cine ... Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Degustare plină de surprize după proba de main course. Ce au spus jurații despre far...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x