Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Concurenții rămași au parte de un battle cu temă grea. Ținuta Irinei Fodor a stârnit reacții

Concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

florin dumitrescu si concurentii din echipa albastra de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Ținuta Irinei Fodor a atras imediat atenția concurenților din echipa albastră din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția trecută, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o lovitură dureroasă. Un concurent a fost eliminat din echipa mov, care a rămas astfel fără un prețios cuțit de aur.

Rămași doar cu patru concurenți, verzii din echipa lui Sorin Bontea sunt mai pregătiți ca niciodată să își demonstreze priceperea în materie de gătit și să mai câștige un battle. În timp ce chefii și bucătarii își făceau planuri și strategii, ușile s-au deschis și în bucătărie și-a făcut apariția Irina Fodor, îmbrăcată cu un superb costum albastru, ce i-a pus de minune în valoare silueta de invidiat.

Irina Fodor i-a uimit pe toți cu ținuta aleasă, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

„Irina, ești îmbrăcată în albastru”, „Puterea ștrumfilor jedi”, „Nu ai cum să nu te gândești că poate să fie un semn sau un noroc pentru echipa albastră”, iată doar o parte dintre reacțiile avute de Florin Dumitrescu și de membrii echipei sale, atunci când au văzut ținuta prezentatoarei „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Victorina Matveev a fost trimisă la perete de către Sorin Bontea. Ce a urmat

„Astăzi este vorba despre artă. De pe margine să știți că este foarte plăcut să vezi cum se duc luptele între voi, cum se schimbă situațiile, cum se agită culorile. Astăzi, agitate sau relaxate, culorile trebuie să se concentreze chiar în farfurie, căci asta este tema”, a fost vestea dată de Irina Fodor, înainte de cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Irina Fodor in platoul „Chefi la cuțite”

Irina Fodor a făcut senzație cu ținuta aleasă, la „Chefi la cuțite”

„Eu sunt cel care spune că bucătăria este o știință, gastronomia este o știință. Unde este arta într-o omletă?”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, deloc fericit de tema de gătit din cel de-al doisprezecelea battle.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

De fapt, nici Sorin Bontea sau Florin Dumitrescu nu au fost mai entuziasmați, fiindcă să gătești o rețetă cu mov, verde și albastru este o sarcină cu adevărat dificilă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, lider de audienţă. Paul Vasile, primul cuțit de aur ce părăsește bucătăria show-ului culinar... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă neașteptată! Ce au pățit Dumitrescu și Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x