Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Toma Popovici e omul cu viață de film! Ce obiect neașteptat a ascuns în mâncarea chefilor

Un concurent cu adevărat surprinzător din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Toma Popovici, un învățător venit din Radimna, județul Banat! Cu o ținută spectaculoasă și o rețetă deosebită, concurentul i-a uimit pe jurați.

Toma Popovici i-a surprins pe toți cu dezvăluirile sale despre comunitatea sârbilor din Banat

Antena 1

Încă din primele secunde în care și-a făcut apariția în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a remarcat costumația cu totul și cu totul deosebită aleasă de concurent.

Am aflat astfel că acesta face parte din comunitatea sârbilor din Banat și este un păstrător al tradițiilor și obiceiurilor zonei.

Toma Popovici a dezvăluit detalii savuroase despre comunitatea sârbilor din Banat, la „Chefi la cuțite”

Captivată de straiele prețioase, îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a dorit să afle mai multe detalii despre Toma Popovici.

„Noi suntem din El Dorado-ul României, suntem din Banat, din orașul Moldova Nouă și am venit să gătim ceva care ne reprezintă pe noi. Noi suntem comunitatea sârbilor din partea aceasta și suntem bănățeni care își iubesc țara, care iubesc România, mâncarea noastră tradițională este o mâncare de duminică. Este ceva cu care am crescut eu, mămăliga noastră românească e mai dulce decât nu știu ce ofertă din restaurante unde am fost. Că până la urmă și sărăcia era o bogăție adevărată, să știți”, a dezvăluit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Nuami Dinescu a făcut o dezvăluire neașteptată! Ce reacție au avut jurații când au văzut rețeta

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, bărbatul a ales să facă o mâncare tradițională de duminică, formată din supă de găină cu sos dulce, pogăcea și ducat de aur ascuns. Juratul care găsește bănuțul va avea noroc tot anul, potrivit concurentului.

Toma Popovici gătind la chefi la cuțite

Toma Popovici e concurentul care i-a impresionat pe chefi

De asemenea, am mai putut afla despre Toma Popovici faptul că în jurul vârstei de 14 ani a preluat activitatea tatălui său. Acesta a absolvit academia pedagogică în Serbia, în timpul războiului. Atunci și-a descoperit că are o pasiune puternică pentru obiceiurile și tradițiile comunității sârbilor, care sunt unele cu totul și cu totul deosebite și surprinzătoare.

„Îmi place Bucureștiul, dar nu aș putea să stau mai mult de trei zile. Această viteză în care trăiți dumneavoastră mă obosește. Și atunci am hotărât eu și cu copiii mei să păstrăm tot ceea ce înseamnă ideea de obicei, tradiție, de iubire față de ce s-au chinuit cei bătrâni. M-am născut într-o familie foarte muncitoare, nu înstărită, dar aveam câteva hectare de pământ. Bunica a fost trimisă în 1952 în Bărăgan, ea și mii de oameni din zona Banatului, numai din cauză că erau sârbi. Bunicul, nevrând să lupte în al Doilea Război Mondial, nevrând să lupte în alianță cu nemți, dezertează și efectiv dispare în 1944, când mama avea 3 ani (...)”, a povestit concurentul despre familia sa. Am aflat despre fapte eroice uluitoare și despre pagini de istorie la care au luat parte membrii familiei sale.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși când au ridicat cloșurile și au descoperit mâncarea. Toma Popovici a ajuns în fața chefilor și învățătorul i-a uluit pe bucătari cu povestea vieții sale, dar și cu detalii despre comunitatea sârbilor din Banat, din Radimna.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat

La final, pentru mâncarea pregătită, concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri