Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Concurentul l-a „atacat”

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Camerele au surprins ce s-a întâmplat în platou.

Colaj cu Constantin Onțu și Stelian Nistor la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor | Antena 1

Echipa roșie și echipa gri au intrat la duel, după ce Cătălin Scărlătescu a reușit să marcheze o victorie detașată cu preparatul său. La proba de duel, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre Stelian Nistor.

Ce a dezvăluit Constantin Onuț despre Stelian Nistor, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 7 iunie 2023

Cel de-al 12-lea battle a fost o adevărată provocare în materie de gătit, căci chefii s-au întrecut în amulete menite să pună numeroase bețe în roate rivalilor. Cea mai apreciată farfurie a fost cea pregătită de echipa neagră, așa că echipa roșie și cea gri au intrat la duel.

Supărați și dezamăgiți, concurenții și-au ales câte un loc la bancul de lucru și au așteptat să afle de la Gina Pistol ce temă de gătit a pregătit pentru duelul din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 7 iunie 2023.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

„Vă propun o temă cu o deosebită prestanță, vaporoasă, ca un vals la palatul regal. Vă surâde ideea? Pentru asta așez pe masă, în fața fiecăruia, un pahar de vin”, a fost vestea dată de îndrăgita prezentatoare, care a anunțat o probă de pairing.

Fiecare concurent a extras un bilețel din bolul adus de Gina, apoi s-au ridicat cloșurile și au ieșit la iveală 10 combinații de ingrediente asociate cu vin.

Primul care a putut alege a fost Constantin Onuț, care fără să stea pe gânduri a ales să îi dea lui Stelian Nistor tonul cu vin rose.

Citește și: Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

„Constantin se simte amenințat de mine și de asta își dorește să plec direct. Prima săgeată direct Stelică, poate cade!”, a zis concurentul din echipa gri.

„Am auzit niște chestii, că vorbește super aiurea nu numai despre mine, ci și despre ceilalți și că e cam cu două fețe. Am decis să îl elimin”, a fost dezvăluirea neașteptată pe care a făcut-o Constantin Onuț despre Stelian Nistor, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din 7 iunie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cine a câștigat proba de gătit. Ce s-a întâmplat după aflarea verdictului... Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost eliminați. Ce s-a întâmplat după anunțarea ver...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x