Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă și a făcut schimb de concurenți. Pe cine a luat

Chiar înainte de cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea a folosit amuleta ce i-a permis să facă un schimb de concurenți. Mișcarea lui i-a luat prin surprindere pe mulți, în ediția 33 din 7 iunie 2023.

Colaj cu Sorin Bontea, Gina Pistol, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Chiar înainte de cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea a folosit amuleta ce i-a permis să facă un schimb de concurenți | Antena 1

Chefii s-au întâlnit cu echipele lor și s-au pregătit pentru o nouă confruntare. Înainte de-a afla ce temă de gătit aduce cel de-al 12-lea battle, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă ce i-a permis să facă un schimb de concurenți.

Sorin Bontea a folosit o amuletă și a făcut schimb de concurenți, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Ediția trecută a adus o dublă eliminare și o lovitură grea pentru două dintre echipe. Sorin Bontea l-a pierdut pe Florin Borșaru, în timp ce Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Mariana Zinner.

În ediția 33 din sezonul 11 Chefi la cuțite, concurenții s-au reîntâlnit în bucătărie și au așteptat cu multă nerăbdare să descopere ce probă de gătit le-a pregătit, de data aceasta, Gina Pistol.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

Totuși, la doar câteva minute după ce aceasta și-a făcut apariția în platou, Sorin Bontea a făcut mișcarea la care nimeni nu s-ar fi așteptat, în ediția din 7 iunie 2023.

„Știu eu ce se întâmplă mai departe!”, a zis el, în timp ce a apăsat butonul roșu ce anunță folosirea unei amulete.

„Nici nu bine a intrat Gina că imediat a sărit Bontea”, a fost de părere Scărlătescu.

„De când îi aștept! Amuleta mea zice așa: poți combina puterea a oricăror două amulete folosite deja de ceilalți chefi. Prima spune că poți schimba orice concurent din echipa ta cu altul dintr-o echipă adversă. A doua este să stea ca frații, spate în spate! De când o aștept s-o dau pe asta!”, a chicotit Bontea fericit de decizia luată.

Citește și: Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

Surpriza a fost mare atunci când acesta a decis să o înlocuiască pe Luna Morgaciova din echipa sa cu Constantin Onuț, fostul concurent din echipa sa, care a ajuns preț de câteva ediții în echipa gri a lui Florin Dumitrescu.

„Mi-a frânt inima!”, a fost reacția avută de Luna Morgaciova, care a spus că s-a adaptat și s-a simțit mai bine în echipa roșie decât în cea gri.

„Hai, Costică, vino acasă!”, a strigat Bontea la Constantin Onuț, pe care l-a pierdut în urmă cu câteva ediții, din cauza unei amulete.

„Abia aștepta momentul să plece la Sorin! E un concurent bun, dar nu e un concurent pe stilul meu”, a fost concluzia lui Florin Dumitrescu.

„Hai, Luna, treci acasă! Lasă vrăjeala!”, a mai adăugat el, atunci când Luna încă mai vorbea cu Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima dublă eliminare a sezonului. Diseară, Bontea și Scărlătescu aruncă-n joc două a... Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă periculoasă. Ce probă au primit concurenții la ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x