Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu Ionescu

Chef Radu Ionescu a jurizat preparatele pe care le-au gătit chefii pentru cel de-al patrulea joc de amuletă, din ediția 4 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 7 septembrie 2022. Hai să vezi cine a câștigat avantajul uriaș.

Colaj cu Radu Ionescu, Irina Fodor și cei trei chefi de la Chefi la cuțite sezonul 10 Galerie
Chef Radu Ionescu a jurizat preparatele pe care le-au gătit chefii pentru cel de-al patrulea joc de amuletă, din ediția 4 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 7 septembrie 2022 | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au avut o probă grea la cel de-al patrulea joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 7 septembrie 2022.

Pentru prima dată în platoul show-ului culinar, chef Radu Ionescu a fost atent la fiecare detaliu din farfuriile chefilor. Juratul amuletei din această seară a savurat cu grijă toate preparatele, iar la final l-a ales pe cel câștigător.

„Cred că este o amuletă puternică, iar cine o va câștiga o să o folosească strategic.”, a mărturisit chef Radu Ionescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Nicole Szenași, concurenta care i-a emoționat pe jurați cu povestea sa: „Am 15-16 operații”

În timpul jurizării, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Dumitrescu au urmărit în detaliu toate expresiile faciale ale juratului. De asemenea, replicile acide dintre ei nu au întârziat să apară.

Chef Sorin Bontea a câștigat a patra amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite, jucată în ediția 4 a show-ului culinar de pe data de 7 septembrie 2022

Chef Radu Ionescu a pășit în fața celor trei chefi cu multe emoții, dar pregătit să le dea verdictul final în privința preparatului câștigător al celui de-al patrulea joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite.

„Mi-au plăcut toate farfuriile, combinațiile de gusturi, unele mi-au plăcut mai mult din punct de vedere vizual, altele mi-au plăcut din punct de vedere al gustului, unele mi-au trezit câteva amintiri”, le-a spus juratul celor trei chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Maria Petre le-a dat o „lecție” de afaceri celor trei chefi. Ce l-a uluit pe Florin Dumitescu

Chef Radu Ionescu nu și-a dorit să-i țină pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu în tensiune, motiv pentru care și-a spus decizia. Preparatul care i-a atras cel mai mult atenția și a bifat cele mai multe puncte pentru el a fost cel al lui chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea se află la cea de-a doua amuletă câștigătoare în sezonul 10 Chefi la cuțite. Pe lângă avantajul din această seară, juratul a reușit să obțină și miza uriașă a primei amulete din prima ediție a show-ului culinar.

Atmosfera din platou a devenit tensionată, dar și extrem de amuzantă după ce chef Radu Ionescu a dat verdictul.

Apoi, acesta a făcut poze cu jurații și a fost invitat în culise. Acolo, acesta a aflat ce chef a gătit fiecare preparat, a spus cum a fost această experiență pentru el și a primit sfaturi utile de la cei trei bucătari de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Ileana Bulum le-a povestit chefilor despre cum a reușit să „fenteze” moartea. Prin c... Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Ene Mihai l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să își stăpânească cu greu lacrimile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x