Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Greșeala uriașă făcută de un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu

În ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, emoțiile din timpul duelului l-au făcut pe unul dintre concurenții din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu să facă o greșeală de neimaginat.

Luca Pintea și Alexandru Bădițoaia gatind al chefi la cutite Galerie
Din cauza emoțiilor, unul dintre concurenți nu a înțeles ce trebuie să facă în cel de-al doilea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Concurenții au trecut prin focuri și emoții uriașe în ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe membrii celor trei echipe că, pentru cel de-al doilea battle, trebuie să pregătească o farfurie demnă de un fine dining, dar fără să folosească vreun tip de carne.

Concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în fel și fel de rețete surprinzătoare.

Ce greșeală a făcut Luca Pintea din echipa lui Cătălin Scărlătescu, din cauza emoțiilor

Echipa verde a afles o supă udong (ramen), echipa albastră a făcut conopidă cu ciuperci, tempura și salată cu lapte de cocos cu crispy de ciupercă, în timp ce echipa mov a mizat pe o combinație interesantă sa humus cu falafel și sushi. Actorii din distribuția serialului „Adela” au fost impresionați de aromele descoperite și scorul a fost egal, așa că toate echipele au intrat la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

De data aceasta, concurenții au primit sarcina de-a pregăti rețete unde ingredientul vedetă este carnea. Fiecare bucătar a încercat să ia cea mai bună decizie și toată lumea s-a apucat de gătit. Concurenții mai pricepuți și mai siguri pe ei au încercat să își ajute colegii de echipă, însă emoțiile au fost atât de mari încât greșelile au fost inevitabile și au apărut chiar în cele mai nepotrivite momente. Astfel s-a întâmplat și cu Luca Pintea din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Luca Pintea la chefi la cutite

Luca Pintea a încercat apoi să își repare greșeala

Tânărul nu a înțeles că trebuie să pregătească două farfurii identice (una pentru degustare și una pentru fotografiere) și a făcut practic două rețete diferite, o greșeală ce i-a surprins din plin pe colegii săi din echipa mov.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin Scărlătescu

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă simt veriga cea mai slabă!”, a mărturisit Luca Pintea, dezamăgit.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Ceartă între echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Ce gest a aprins scânte... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Cea mai spectaculoasă degustare de până acum! Cătălin Scărlătescu, „impresionat până la lac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x