Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Amuleta folosită de chef Bontea a creat un efect domino devastator pentru echipa roșie: l-au pierdut pe Silviu, iar înlocuitoarea lui, Mona, a fost eliminată la duel

O ediție plină de surprize! Chef Bontea și-a folosit una dintre amulete și a schimabt-o pe Mona cu Silviu, „Cuțitul de aur” al echipei roșii. Mișcarea a declanșat un șir de evenimente ce a dus la eliminarea Monei, în urma duelului cu Ana Maria Crudu.

O ediție plină de surprize! Chef Bontea și-a folosit una dintre amulete și a schimabt-o pe Mona cu Silviu, „Cuțitul de aur” al echipei roșii. Mișcarea a declanșat un șir de evenimente ce a dus la eliminarea Monei, în urma duelului cu Ana Maria Crudu.

Începe o nouă rundă de confruntări la „Chefi la cuțite”. În această seară, tema preparatelor este ”Culori în farfurie”, iar verdictul îl vor da invitaţi speciali. Horia Brenciu şi orchestra sa vin să jurizeze confruntarea pe echipe din această seară!

Chef Bontea rămăsese cu patru oameni în echipă, după eliminarea din ediția trecută. Hotărât să recâștige teren, scoate la înaintarea amuleta cu care poate schimba un concurent din echipa cu un un altul. Iar alegerea sa înseamnă dezastru pentru echipa lui chef Dumitrescu.

Mona Siantiu schimbă șorțul albastru cu cel roșu, iar „Cuțitul de Aur” din echipa Roșie, iar Silviu a intrat în echipa albastră.

Chef Florin Dumitrescu a cedat, după ce i-a fost luat „Cuțitul de aur”: „Sunt mult prea nervos și mult prea stresat și mult prea crizat acum să mai accept glumele lui Bontea sau glumele lui Scărlătescu. Când îi văd că trec pe lângă bancul meu mă enervez de zece ori mai răzu pentru că îmi dau seama ce mizerii mi-au făcut.”

Echipa galbenă se simte relaxată astăzi, după ce au scăpat vii și nevătămați din întâlnirea cu amuleta lui chef Bontea. Atunci când ești vesel, îți vin tot felul de idei năstrușnice, cum ar fi să încerce să își saboteze „colegii” de la celelalte două echipe.

Horia Brenciu și orchestra sa își fac încălzirea înainte de întâlnirea cu cele trei feluri preparate de echipele chefilor. Când a venit momentul să jurizeze preparatele, părerile au fost împărțite. Desertul echipei galbene a uimit prin plating și îmbinarea perfectă de arome, un alt preparat a impresionat prin rafinament, iar al treilea părea „cea mai lucrată farfurie”.

Emoții mari în bucătăria „Chefi la cuțite”. Voturile date de Horia Brenciu și orchestra lui au început să vină, iar situația este mai mult decât tensionată. După o luptă strânsă, echipa albastră scapă de proba de eliminare, fiind aleasă câștigătoarea probei.

Echipa galbenă şi echipa roşie au intrat în cursa pentru eliminare! Tema probei: flambat.

Mișcarea lui chef Bontea a avut un efect devastator pentru echipa lui Florin Dumitrescu. În timp ce echipele se luptă cu proba „Flambat”, chefii au dat toate cărțile pe față.

Tema probei este una dificilă pentru mulți dintre concurenți. Ana Maria Crudu a învățat să flambeze în timpul probei de eliminare, de la colegii de echipă.

Pentru cei trei chefi, proba flambării a fost una simplă și extrem de generoasă, aproape orice preparat putând fi pregătit în acest fel. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar cei trei au fost dezamăgiți de farfuriile concurenților.

La sfârșitul probei de eliminare, Ana Maria și Mona au avut același punctaj și au ajuns să se dueleze pentru șansa de a merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”.

Ambele concurente au avut probleme mari în bucătaărie, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. cu toate astea, cineva trebuie să părăsească competiția, iar concurentul ales să părăsească „Chefi la cuțite” este Mona.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro