Antena Căutare

"Crești lupi de aia adevărați? Doamne!" Un prieten de-al lui Scărlătescu și-a încercat norocul la "Chefi la cuțite"

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu împart ultimele cuțite din sezonul 6. Până în acest moment jurații au degustat zeci de preparate delicioase, dar asta nu pare să îi sperie pe ultimii concurenți care îșir încercă norocul la bancul de lucru.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu împart ultimele cuțite din sezonul 6. Până în acest moment jurații au degustat zeci de preparate delicioase, dar asta nu pare să îi sperie pe ultimii concurenți care îșir încercă norocul la bancul de lucru.

Gheorghe Mojornik, de exemplu, are 60 de ani, vine din Timișoara, este dresor de câini, are o mare pasiune pentru animalele patrupede, iar dacă vă întrebați cum se îmbină asta cu bucătăria, ei bine, ambele sunt făcute cu pasiune.

"Câinele nu te trădează, omul în schimb te trădează tot timpul", cam asta e teoria lui de viață, o viață extrem de greu încercată. "Am crescut 18 ani la casa de copii. Maica-mea a fost bolnavă, a avut tuberculoză și m-a lăsat. Așa a fost să fie. Încă de atunci îmi plăceau câinii. Am luat o cățea de pe stradă și așa am început să dresez", mai spune Gheroghe.

Gătește gulaș unguresc, îl știe pe Scărlătescu și dezvăluie despre el că e mare iubitor de lupi. Iar dacă ar fi să aleagă din echipa cărui jurat să facă parte, s-ar duce la Bontea.

Bootcamp-ul ”Chefi la cuțite” dă startul competiției... Surpriză la bancul de lucru! Andreea Bălan și-a pus soțul la cratiță: "La noi în familie el gătește"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x