Căutare Live

Amalia Bellantoni, fostă stewardesă și soție de bucătar, în fața juriului de la Chefi la cuţite: "Wow, cum arată farfuria asta!"

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Un fost cadru militar, un make-up artist din Vietnam, un primar la 23 de ani din Dudeștii de jos și o fostă stewardesă se numără printre cei care au spart gheața în prima ediție din cel de-al șaptelea sezon al show-ului culinar "Chefi la cuțite". A zis cineva o fostă stewardesă? Amalia Bellantoni, chiar ea, a adus voioșia în platou. 

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Un fost cadru militar, un make-up artist din Vietnam, un primar la 23 de ani din Dudeștii de jos și o fostă stewardesă se numără printre cei care au spart gheața în prima ediție din cel de-al șaptelea sezon al show-ului culinar "Chefi la cuțite".

Ca de obicei, jurații au făcut pariuri despre cine ar putea fi cel sau cea care a gătit farfuria din fața lor, în stilul lor caracteristic, plin de umor.

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. A zis cineva o fostă stewardesă? Amalia Bellantoni, chiar ea, a adus voioșia în platou. Extrem de hotărâtă și ambițioasă, concurenta nu se sfiește să spună în fața tuturor: "La noi în familie eu iau deciziile!"

Amalia este și soţie de bucătar și a gătit o cassata siciliană - regina dulciurilor din vestita insulă italiană. Și wow, cum poate să arate farfuria ei!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri