Antena Căutare

Colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare, vrea să-l înveţe pe chef Scărlătescu cum stă treaba cu bucătăria

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. "Chefi la cuțite" a strâns, în acest sezon, cei mai mulți candidați în etapa audițiilor pe nevăzute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gătit. Printre ei, Dan Florea, un pensionar din Bucureşti, colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare.

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. "Chefi la cuțite" a strâns, în acest sezon, cei mai mulți candidați în etapa audițiilor pe nevăzute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gătit. Printre ei, Dan Florea, un pensionar din Bucureşti, colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare.

Fostul cadru militar a venit la degustările pe nevăzute cu un scop precis, acela de a-i arăta lui chef Scărlătescu cum se prepară o saramură de crap. Pe viitor!

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Ca de obicei, jurații au făcut pariuri despre cine ar putea fi cel sau cea care a gătit farfuria din fața lor, în stilul lor caracteristic, plin de umor. Despre colonel n-au zis nimic, nici măcar pe aproape.

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Concurentul a gătit la Chefi la cuţite o reţetă de ficat de porc la grătar cu garnitură de fasole verde, însă preparatul său nu s-a bucurat de succesul dorit.

Claudiu Pascariu, bucătarul care a lansat un nou concept: cooking-bro. Chef Cătălin Scărlătescu: "Farfuria ta e de ... Un moldovean a vrut să impresioneze jurații cu bucătăria moleculară: "O să fie ceva bombă pentru chefi!" N-a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x