Antena Căutare

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pun în joc amulete valoroase: ”Este haos”. Emisiunea, lider de audiență

Luni seară, la Chefi la cuțite, echipa albastră de chef Florin Dumitrescu a restabilit clasamentul confruntărilor câștigate.

Chefi la cuțite Galerie
Chefi la cuțite | Antena 1/ Chefi la cuțite

Cu o nouă victorie detașată, bucătarii în tunici albastre ocupă în acest moment primul loc pe tabelă: ”Suntem prima echipă cu 4 battle-uri câștigate în acest sezon. Nu a fost niciodată bătălia dintre noi atât de strânsă! Niciodată! E un sezon foarte greu, cu niște concurenți senzaționali! A fost incredibil să câștigăm astăzi”, a declarat juratul după un battle la cuțite.

Duelul i-a trimis în luptă pe bucătarii în tunici mov și verzi, iar finalul serii a venit cu o veste tristă pentru echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Andra Mihail a obținut cel mai mic punctaj și a părăsit competiția, fiind al doilea concurent eliminat consecutiv din echipa condusă de chef Scărlătescu săptămâna aceasta: ”Nu sunt supărată, dar colegii mei par mai triști ca mine. Nu vreau să plâng, dar dacă ar fi să plâng aș plânge pentru ei. Îi văd că sunt triști că am ieșit. Suntem în battle-ul 12 și eu mă bucur mult că am ajuns până aici!”, a declarat concurenta. ”Astăzi a fost o zi neinspirată pentru ea!”, a adăugat mentorul său.

Chefi la cuțite, lider detașat de piață pe toate categoriile de public

A douăsprezecea confruntare pe echipe din sezonul 9, difuzată luni seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 20.23-00.05 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea unei ediții pline de surprize, iar minutul de maximă audiență de la 22.03 a strâns, la nivel național, peste 2.300.000 de telespectatori.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 9.6 puncte de rating și 31,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,4 puncte de rating și 21,2 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 9,8 puncte de rating și 25,3% cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5,7 puncte de rating și 14,6% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9,1 puncte de rating și 22,5% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 6,4 puncte de rating și 15,9% cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time, situat între 19.00-23.00. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 fost lider de piață și a ocupat primul loc în clasament pe toate categoriile de public.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rețetă de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete, preparată de Alex Bădițoaia

Diseară, de la 20:30, o nouă confruntare pe echipe difuzată de Antena 1 va ridica presiunea la cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Battle-ul cu numărul 13 iscă multe discuții legate de superstiții, în special în echipa mov, care se confruntă cu opt confruntări pe echipe pierdute la rând și două eliminări consecutive săptămâna aceasta.

Tensiunea acumulată până în acest moment va isca lupte la cuțite, căci fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu va folosi câte o amuletă, strategic, pentru a-și crește șansele de câștig într-o confruntare cu o temă culinară dificilă. ”Mă sperie această probă. Este grea, extrem de solicitantă! Colac peste pupăză Bontea apasă pe alarmă!”, va mărturisi chef Cătălin. Așa se face că trei amulete vor fi folosite în această seară, rând pe rând, schimbând regulile jocului. ”M-a terminat psihic. Este haos! Și mai aveam atâtea lucruri de făcut! Dacă până în minutul 20 nu sunt gata, eu nu am ce să pun pe masă!”, va spune unul dintre jurați tensionat.

Tot în această seară, la Chefi la cuțite, un moment special va risipi pentru câteva momente tensiunea din platou. Despre ce este vorba, cum va decurge confruntarea cu numărul 13, dar și ce concurent va părăsi competiția la finalul ediției, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 31 mai 2021

Andra Mihail, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la cuțite: „M-am mai și supărat”. Ce a transmis concurenta... Cum arată Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite în costum de baie. Concurenta lui Scărlătescu se mândrește cu forme volupto...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 20 septembrie 2023. „Barbie” de România i-a uluit pe jurați cu apariția sa Chefi la cuțite | Sezonul 12, 20 septembrie 2023. „Barbie” de România i-a uluit pe jurați cu apariția sa Miercuri, 20.09.2023, 23:30
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

Ediţia trecută, penultima parte a preselecțiilor de la Chefi la cuțite a adus farfurii îndrăznețe, dar și preparate clasice, într-o ediție a show-ului culinar care a fost lider de audiență pe toate targeturile.

Duminica, 24.09.2023, 09:25
Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Preselecțiile sezonului 12 Chefi la cuțite se apropie cu pași mari de final. Jurații sunt la un pas de bootcamp, astfel că aseară, degustările s-au desfășurat la foc continuu, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus din nou ca lider de audiență, pe toate targeturile.

Joi, 21.09.2023, 11:53
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, „Barbie” de România i-a uluit pe jurați atunci când și-a făcut apariția în platou. Drag queen-ul a făcut confesiuni emoționante despre trecutul său.

Miercuri, 20.09.2023, 23:59
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Florin Dumitrescu a fost scos din sărite de Raluca Dragomir, soția lui Florin Dragomir, fost concurent în sezonul 10.

Miercuri, 20.09.2023, 22:38
x