Antena Căutare

Cristian Boca de la Chefi la cuțite, nou proiect promițător. Ce pune la cale „cuțitul de aur” al lui Scărlătescu

Cristian Boca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 8 de la Chefi la cuțite. „Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu” nu a intrat în Finală, dar, cu siguranță, a intrat în sufletele oamenilor.

Colaj cu Cristi Boca, purtând șorțul emisiunii Chefi la cuțite, respectiv uniforma echipei Carourilor Galerie
Cristian Boca este pregătit de un nou proiect care îl va ajuta în cariera de bucătar | Antena 1

Cristi Boca are o comunitate de 49 de mii de urmăritori pe Instagram și îi ține la curent în ceea ce privește noutățile din viața sa.

Cristian Boca se pregătește să realizeze videoclipuri de cooking, pe care să le posteze pe canalul său de YouTube.

„Mai este puțin până când bucătăria este gata. Abia aștept să ma apuc de filmări”, a scris Cristi Boca pe contul său de Instagram, postând și o serie de fotografii cu bucătăria în lucru. În această bucătărie, „cuțitul de aur” al lui Scărlătescu va crea fel de fel de preparate. Cristi Boca și-a invitat deja fanii să se aboneze la canalul său de YouTube, pentru care va începe să filmeze în curând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristi Boca a fost „Cuțitul de aur” al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 Chefi la cuțite

Cristi Boca l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu la preselecțiile sezonului 8 Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu i-a oferit cuțitul de aur lui Cristi Boca, iar el a demonstrat că a meritat pe deplin această tutulatură, având în vedere că preparatele sale d ela probele individuale s-au numărat printre cele mai apreciate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Moment emoționant pentru Cristian Boca în platoul Chefi la Cuțite. Cum arată sora lui și ce mesaj i-a transmis

Cristi Boca a fost dezamăgit de faptul că nu a reușit să intre în Finala care s-a jucat între Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru.

Cristian Boca, deazamăgit că nu a intrat în Finala Chefi la cuțite

„Dacă aș spune că nu m-a afectat semifinala ar fi o mare minciună. Am crezut în finală până în ultima clipă. Din momentul în care am intrat în platoul "Chefi la cuțite" mi-am promis că voi da tot ce am mai bun din mine și așa am și făcut. Fiecare farfurie a fost preparată cu pasiune și multă dedicație. Am crezut întotdeauna că dacă îți dorești ceva foarte mult, poți obține acel ceva cu multă muncă și pasiune. De data asta cred că a ales Cel de sus pentru mine dintr-un motiv anume pe care probabil îl voi afla pe viitor.

Citește și: Chefi la cuțite semifinala 2020. Cătălin Rizea s-a supărat pe Cristian Boca! Ce a dezvăluit

Poate nu am câștigat titlul, dar am câștigat mult mai mult de atât și vreau să vă mulțumesc pentru asta. Am fost înconjurat de către oameni minunați încă de la bun început! Atâtea mesaje de încurajare nu am primit niciodată și probabil nici nu voi mai primi.

Am intrat în acest concurs cu intenția de a rămâne fidel felului meu de a fi, și de a nu părea nici mai mult nici mai puțin decât cine sunt eu cu adevărat. Am câștigat inimile voastre și pentru mine nu există un câștig mai mare!”, a postat Cristian Boca pe rețelele sociale, după semifinale.

Totuși, Cristian Boca a primit o veste extrem de bună, în ciuda faptului că nu a ajuns mai departe în competiție. Tânărul a primit o bursă de studii de specializare pentru funcția de bucatar-șef din partea Culinary Arts School Brasov by Chef Georgy Valery. Chiar dacă nu a fost câștigător Chefi la cuțite, Cristi Boca a câștigat fani și experiențe de neuitat.

Descoperire neașteptată pentru fani! Ce mai face simpaticul Ernesto Dosman din sezonul 7 „Chefi la cuțite”... Vlăduț Manoliu a recunoscut ce planuri avea cu premiul de la „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă concurentul în prezent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x