Antena Căutare

Moment emoționant pentru Cristian Boca în platoul Chefi la Cuțite. Cum arată sora lui și ce mesaj i-a transmis

Semifinala "Chefi la Cuțite" a venit cu o surpriză pentru toți concurenții, iar Cristian Boca a avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente de până acum, alături de sora lui, Monica Boca.

Cristian Boca in platoul Chefi la Cutite Galerie
Moment emoționant pentru Cristian Boca în platoul Chefi la Cuțite

Cristian Boca din echipa carourilor se numără printre norocoși care au reușit să ajungă în semifinala show-ului culinar "Chefi la Cuțite", în sezonul 8.

Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a reușit să impresioneze cu talentul său în arta gătitului, însă foarte puțini știu că cea care îl susține este chiar sora lui, Moni Boca.

Cum arată sora lui Cristian Boca

Momentul în care Monica Boca a intrat în platoul emisiunii "Chefi la Cuțite" a fost unul de-a dreptul emoționant pentru fratele ei, care nu și-a putut stăpâni sentimentele și a strâns-o tare în brațe.

Cristian Boca a rămas fără cuvinte atunci când a văzut-o pe sora lui pășind spre el, semn că momentul a fost unul plin de emoție.

"Este cel mai bun prieten al meu. Este cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu acum 25 de ani, e totul pentru mine.", a spus Monica, emoționată și mândră de fratele ei.

Concurentul din echipa carourilor a rămas plăcut surprins și a savurat fiecare clipă alături de sora lui, pentru că meseria de bucătar pe care o practică în Anglia nu îi oferă șansa de a-și vedea familia prea des.

[ivm guid=tbE5m7n872N]

Monica Boca locuiește în Cluj Napoca alături de iubitul ei.

"Ți-am zis de la bun început că vei ajunge departe în acest concurs și îl vei și câștiga. Stinge-le lumina!", i-a transmis iubitul Monicăi.

Cristian Boca a fost încurajat de toate mesajele frumoase pe care le-a primit din partea celor mai apropiate persoane, iar dorința lui este să câștige sezonul 8 "Chefi la Cuțite".

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Cine este cuțitul de aur din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu

Cristian Boca are 25 de ani și lucrează de cinci ani de zile în bucătărie. Tânărul i-a impresionat pe cei trei chefi cu un preparat spectaculos în preselecții, iar acest lucru l-a convins pe Cătălin Scărlătescu, care a decis să îi ofere direct cuțitul de aur.

„Sunt oameni care au nevoie de cărări și oameni care își fac cărări. Unii au nevoie de părinți ca să fie împinși de la spate și sunt oameni care știu exact ce vor să facă în viața. Așa sunt și eu. Lucrez ca bucătar de cinci ani de zile, îmi place foarte mult această meserie. Sper ca și preparatul meu să fie pe măsură”, a mărturisit Cristian Boca.

Tânărul și-a dorit foarte mult să lucreze în bucătărie, a terminat liceul și a făcut cursuri de bucătar, care l-au ajutat foarte mult în Marea Britanie. Acesta a ajuns să îl cunoască și să lucreze în restaurantul lui chef Jamie Oliver.

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare. Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare. Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru Chefi la cuțite”, a mai spus concurentul în preselecții.

Cum arată sora lui Kani de la Chefi la Cuțite 2020. Denisa Juverdeanu i-a încântat pe chefi cu apariția sa... Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. Mesajul emoționant al tinerei: „Eu sunt cea mai mândră de tine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x