Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alexandru Comerzan și familia, în direct la Star Matinal! Cum a ajuns să participe la „Chefi la cuțite”: „Olguța m-a înscris. Ce-am mai tras cu cuțitul de aur...Mamăăăă!”

Invitat la „Star Matinal”, Alex Comerzan, câştigătorul sezonului 7 „Chefi la cuţite", a povestit, in direct, cum a ajuns sa castige show-ul culinar de la Antena 1.

Cuţitul de aur al lui chef Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan este câştigătorul sezonului şapte „Chefi la cuţite”. O ţară întreagă l-a privit pe tânărul din Republica Moldova în drumul lui spre victoria supremă.

Alexandru Comerzan a venit în platoul „Star Matinal” împreună cu soția sa, Olga, și cei doi prichindei, Nicolas și Francesca.

„Olguța m-a înscris la „Chefi la cuțite”. Atâtea emoții la proba pe nevăzute...am zis: băi, frațior, aici e treabă serioasă! M-a prins din ce în ce mai tare competiția”, dezvăluit Alexandru.

Chef Cătălin Scărlătescu și Alexandru Comerzan, în platoul Observator. Cât de mult i s-a schimbat viața câștigătorului „Chefi la cuţite" sezonul 7

Pasiunea pentru bucătărie a început cu plăcerea de a mânca. Apoi, ani mai târziu, a plecat din Republica Moldova. În Italia, viața lui avea să se schimbe.

„Mereu mi-a plăcut să mănânc, cred că se vede!”, a glumit câștigătorul sezonului lapte „Chefi la cuțite”. „Bucătăria am cunoscut-o în Italia, în Republica Moldova, meseria de bucătar nu era văzută bine. Am plecat în Italia cu părinții, am văzut un bucătar la televizor care punea mâna pe niște fructe de mare...pentru mine erau avioane, vă dați seama”, a povestit Alexandru.

„Ce-am mai tras și cu cuțitul de aur...Mamăăăă! Am aflat de el în Bootcamp. Făceam calcule, că mai erau 21 de locuri când cineva m-a corectat și mi-a spus că s-au dat „cuțite de aur”. Ce mai e și asta? Am zis că n-am fost chiar atât de bun, am crezut că îmi mai scăzuseră șansele, dar, na, uite că a venit și cuțitul”, a adăugat Comerzan.

Desertul cu care Alexandru Comerzan, câștigătorul de aur al sezonului 7, a impresionat jurații

Olga, soția lui Alexandru, a mărturisit că a avut emoții încă din prima zi a experienței „Chefi la cuțite”.

„Eu am avut emoții de la început, din prima zi. Știam că-i foarte bun, că o să demonstreze și o să fie la maxim. Simțeam că o să ajungă departe.”

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Video