Parcursul lui în competiție nu a fost ușor, însă ambiția și pasiunea pentru bucătărie l-au ajutat să-și păstreze tunica și locul la bancul de lucru, motiv pentru care finala sezonului 7 a strălucit în culoarea mov.
Bătălia finală i-a provocat pe cei mai talentați trei bucătari să recreeze un meniu complet de fine-dining, de la starter, main-course și desert, iar rețetele au fost printre cele mai sofisticate. În cel mai important moment din competiție, cămara Lidl le-a stat la dispoziție finaliștilor cu ingrediente proaspete, iar calitatea de top a produselor și varietatea ingredientelor asigurate de Lidl i-au ajutat să impresioneze jurații.
Desertul pregătit de Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite
De la cărnuri proaspete, la lactate de un standard înalt, legume ce au luat forma unor garnituri delicioase, fructe ce au stat la baza deserturilor spectaculoase și condimente ce au făcut diferența în farfurii, finaliștii s-au întrecut pe sine în proba finală.
Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite
Rețeta dulce realizată de Alex Comerzan și echipa sa, ultima farfurie prezentată juraților, a convins întru-totul, iar alegerea a fost una câștigătoare. Cremozitatea mousse-ului de caramel alături de biscuite de migdale și ganache din ciocolată albă cu vanilie, trufele decadente din ciocolată neagră și prospețimea piureului de mango și fructul pasiunii i-a convins pe jurați că bucătarul lui chef Cătălin Scărlătescu merită titlul sezonului 7 și premiul de 30.000 de Euro.
Bravo, simpaticilor! Ei sunt cei șapte învingători din constelația Chefi la cuțite!... Povestea câștigătorului „Chefi la cuţite". Alexandru Comerzan s-a întors în restaurantul din Chișinău unde lucrează...