Antena Căutare

Cum arată acum Claudia Radu de la Chefi la cuțite. Cât a slăbit concurenta la un an de la participare și cu ce se ocupă

Claudia Radu, semifinalistă a sezonului 8 de „Chefi la cuțite”, le-a povestit fanilor prin ce schimbări a trecut la un an de la intrarea sa în competiție.

Claudia Radu, în preselecțiile Chefi la cuțite Galerie
Claudia Radu le-a povestit fanilor prin ce schimbări a trecut, la un an d ela participarea la Chefi la cuțite | Antena 1

Semifinalista sezonului 8, Claudia Radu a mărturisit că Chefi la cuțite i-a schimbat viața, având în vedere că în urma parcursului impresionant în show-ul culinar, a fost remarcată și a primit o bursă pentru un curs de calificare în gastronomie.

Claudia Radu, sau Claudette, așa cum i-au spus colegii, își ține la curent fanii în ceea ce privește evenimentele din viața ei. De curând, fost concurentă și-a amintit că s-a împlinit un an d ela participarea sa la Chefi la cuțite. În plus, Claudette a devenit chef cu acte în regulă, pentru că a absolvit un cursul de calificare de bucătar:

„Vă pupă chefa!
Uite că după un an de zile de la filmările pentru Chefi la cuțite am parte de ceva la care nu am îndrăznit niciodată să visez.
Am absolvit cursul de calificare bucătar. După apariția mea la emisiunea Chefi la cuțite, Chef Georgy Valery mi-a acordat o bursă de studiu la școala sa, oportunitate pentru care îi mulțumesc enorm și ii voi fi mereu recunoscătoare.
Preparatul meu: scoici Saint-Jacques, creveți picanți, piure de cartofi cu trufe, sos de lămâie, baby morcov, andivă arsă în unt, crumble de măsline.
Astea fiind zise, e timpul de o reprofilare.”, a scris Claudette pe contul său de Instagram.

De asemenea, pe lângă această calificare, Claudia le-a povestit fanilor ca a început să meargă la sală, dorindu-și să slăbească, iar rezultatele au început să se vadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea emoționantă a Claudiei Radu de la Chefi la cuțite: „Mi-a luat foarte mult să scap de complexe

„Fiind și cea mai mică dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași”.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

Claudia a mărturisit că s-a simțit subestimată, din cauza aspectului fizic.

„Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a mărtusit Claudia Radu.

De asemenea, concurenta a mărturisit că a fost marcată d eperioada în care cei din jur o umileau:

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

În prezent, Claudia dă dovadă de ambiție, merge la sală, muncește din greu, iar rezultatele se observă.

Claudia Radu, parcurs impresionant în competiția Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a ales-o în echipa „Bulinelor”, impresionat fiind de gustul mâncării preparate de Claudia. Concurenta a evoluat pe parcursul competiției și a reușit să fie printre ultimii trei membri rămași în competiție, ai echipei lui Dumitrescu. Așadar, în semifinală, Roxana Blenche Claudia Radu și Kani l-au reprezentat pe chef Dumitrescu.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

În Finală, Roxana Blenche s-a confruntat cu Ionuț Belei și Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Potrivit formatului emisiunii, Roxana Blenche a trebuit să-și aleagă o echipă alături de care să gătească în Finală, iar Claudia nu a lipsit din echipa Roxanei.

Chiar dacă nu a câștigat Roxana Blenche, Claudia i-a mărturisit acesteia pe rețelele sociale că o admiră extrem de mult și că a fost onorată să gătească alături de ea.

Ce face Rikito Watanabe (Riki) după „Chefi la cuțite”. Imaginile care l-au dat imediat de gol... Îți amintești de Lavinia Ilcău, „diva” lui Scărlătescu? E complet schimbată și fanii abia au recunoscut-o. Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x