Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cum arată soția lui Silviu Costan (Foca), femeia care l-a înscris la Chefi la Cuțite. Ea este cea care l-a susținut până la capăt

Silviu Costan, fostul concurent de la Chefi la Cuțite s-a fotografiat alături de soția sa, femeia care l-a ajutat să devină celebru după ce l-a înscris la show-ul culinar al Antenei 1. Cum arată Larisa, logodnica lui Foca

Foca, Silviu Costan, mândru alături de soția sa

Foca a dat dovadă de o reală măiestrie în artele culinare, la Chefi la Cuțite, asta după ce a fost concurent în sezoul 8, fiind înscris chiar de soția sa. Larisa a știut că soțul său este extrem de talentat și că merită să fie cunoscut pe plan național, dar el era timid și nu avea curaj să facă pasul.

Deși el nu știa, Larisa l-a înscris pe ascuns și l-a pus în fața faptului împlinit: „Nevasta mea m-a înscris. Mi-a căzut fața când am văzut mesajul de la ea, că sunt înscris. M-a luat cu dureri de cap, cu frisoane, cu tot. Nu am avut eu curaj să mă înscriu, nu mă văd la televizor. Nu am absolvit nicio școală de bucătar, e doar pasiunea, dorința, experiența mea în bucătărie”, a spus Foca în audițiile de la Chefi la cuțite.

Iată cum arată Larisa, soția bucătarului Silviu Costan (Foca)

Silviu Costan (Foca) a fost eliminat, chiar înainte de semifinala îndrăgitului show culinar

Bucătarii din cele două echipe conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la un duel de-a dreptul spectaculos.

După degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare farfurie și au acordat puncte, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Apoi, cei trei jurați s-au întâlnit cu bucătarii care au gătit în ultimul duel de dinainte de semifinala „Chefi la cuțite” și au anunțat notele. De data aceasta, cel care a primit cele mai puține puncte a fost Silviu Costan (Foca), din echipa lui Sorin Bontea. Vestea a adus un val uriaș de tristețe pentru concurent, dar și pentru toți ceilalți din competiție, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Mesajul emoționant al lui Silviu Costan (Foca), după eliminarea de la Chefi la cuțite

Foca a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, prin care le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut în competiția Chefi la cuțite și în special lui Sorin Bontea pentru învățături, dar și soției sale pentru că l-a înscris în această competiție culinară.

Chef Foca a scris pe rețelele sociale că nu a pierdut, ci a câștigat o experiență minunată și o mulțime de prieteni.

„Azi am câștigat...nu am pierdut ! Pierzi doar atunci când nu înveți nimic din experiența trăită! Am câștigat un mentor , un om minunat , o mulțime de prieteni , de oameni faini , am câștigat o experiență pe care nu am crezut că o voi trăi vreodată!”, a scris Foca pe contul său de Instagram.

Silviu Costan a dezvăluit că este fericit pentru că a ajuns până într-un punct avannsat al competiției, în care nu se aștepta să ajungă.

Citește și: Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”, promisiune neașteptată pentru Silviu Costan (Foca). Ce a dezvăluit

„A fost o experiență , o nebunie de experiență , nu am crezut niciodată că voi ajunge așa departe...Mulțumesc chef Sorin Bontea pentru învățături , pentru că m-ai ales în cea mai tare echipa din cel mai tare sezon Chefi la cuțite. Mulțumesc Larista că ai avut încredere în mine și pentru că m-ai înscris la emisiune ! Va mulțumesc tuturor pentru susținere, sunteți cu toții minunați!”, a scris Foca.

Video