Antena Căutare

Diamant și Letiția au dezvăluit secrete uluitoare la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Trăgeam acolo, cu cortul, în locuri frumoase”

Doi concurenți cu adevărat surprinzători din ediția 20 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” sunt Diamant și Letiția, doi rromi din Râmnicu Vâlcea!

Diamant și Letiția au dezvăluit secrete uluitoare la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Trăgeam acolo, cu cortul, în locuri frumoase” Galerie
Diamant și Letiția, concurenți la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei doi soți au impresionat-o pe Gina Pistol încă din primele secunde cu multitudinea de bijuterii din aur. După cum au explicat chiar Diamant și Letiția, la rromi averea nu este făcută din bani, ci din cantitatea de aur.

Diamant și Letiția din Râmnicu Vâlcea au venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă țigănească de tocană.

Diamant și Letiția au făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

În timp ce au pregătit împreună mâncarea, cei doi au povestit mai multe despre tradițiile neștiute ale comunității rrome.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Mândru tare de soția sa, Diamant crede că Letiția este cea mai bună bucătăreasă din Vâlcea, motiv pentru care a decis s-o înscrie și la un concurs culinar, dar femeia a preferat să rămână în comunitatea rromă.

Citește și: Stela Bizdu de la „Chefi la cuțite”, povestea unei luptătoare: „Mi-am văzut piciorul la doi metri de mine”

„Când plecam cu căruțele, tata era un om gospodar, vrednic, era argintar. Făcea inele, făcea cercei. Eu cu mama stăteam unde e marginea pădurii, unde erau locuri frumoase. Trăgeam acolo, cu cortul. Aflau oamenii din sat de noi”, a povestit Letiția, mândră de copilăria pe care a avut-o.

Ce alte detalii extrem de interesante au mai dezvăluit cei doi concurenți?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Îți amintești de Flavia Lascu de la „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”? Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”... O campioană la bikini fitness i-a speriat pe jurații „Chefi la cuțite” cu un desert „țepos”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x