Antena Căutare

Diane Inamahoro, imagini înduioșătoare cu cei patru copii ai săi. Cum arată micuții concurentei din echipa lui chef Sorin Bontea

Diane Inamahoro, concurenta din echipa roșie a lui chef Sorin Bontea în sezonul 11 Chefi la cuțite, are 4 copii minunați. Aceasta a publicat mai multe imagini emoționante pe Instagram cu micuții săi.

Colaj cu Diane Inamahoro în două ipostaze diferite la Chefi la cuțite într-o ținută galbenă Galerie
Diane Inamahoro, concurenta din echipa roșie a lui chef Sorin Bontea în sezonul 11 Chefi la cuțite, are 4 copii minunați | Antena 1

Diane Inamahoro este concurenta din Burundi, Africa, care i-a luat prin surprindere pe jurați în preselecții, dar și în bootcamp. Aceasta a impresionat cu preparatele sale senzaționale și povestea de dragoste.

Se pare că iubirea a făcut-o pe Diane Inamahoro să se mute definitv în România. Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea se află în țară din anul 2012, când s-a decis să vină alături de actualul său soț.

Ștefan lucra ca geograf în Africa atunci când și-a cunoscut sufletul pereche. Mai mult decât atât, relația lor a avut un început de-a dreptul savuros și neașteptat. Bărbatul a abordat-o pe frumoasa concurentă în plină stradă, cerându-i numărul de telefon.

Citește și: Cum arată Dennis Zinner, fiul Marianei Zinner din echipa gri a sezonului 11 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă tânărul

Deși a fost destul de precaută în ceea ce îl privește pe Ștefan, povestea lor de dragoste a avut un parcurs de-a dreptul fascinant. Diane Inamahoro este mai fericită ca niciodată alături de soțul său căruia i-a dăruit 4 copii.

Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 11 Chefi la cuțite, se mândrește cu 4 copii care îi seamănă foarte bine

Concurenta lui chef Sorin Bontea are o activitate intensă în mediul online, unde își încântă prietenii virtuali cu imagini alături de familia ei. Diane Inamahoro obișnuiește să publice des poze cu soțul și cei 4 copii ai săi.

Un lucru este cert, aceasta este o mămică fericită și împlinită. Din fotografii se poate observa că micuții seamănă foarte bine cu ea, moștenind cele mai frumoase trăsături de la cea care le-a dat viață.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Florin Dumitrescu, reacție inedită atunci când a degustat farfuria lui Mario Zahariea. Ce a făcut

Chiar dacă este ocupată cu meseria de mediator intercultural, concurenta din echipa roșie a sezonului 11 Chefi la cuțite își face mereu timp pentru cele mai importante persoane din viața ei. Astfel, Diane Inamahoro organizează des vacanțe alături de cei 4 copii și Ștefan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diane Inamahoro a dezvăluit în cadrul preselecțiilor show-ului culinar faptul că micuții săi locuiesc în România, însă au vizitat de mai multe ori Burundi, locul în care mama lor s-a născut și a crescut.

Diane Inamahoro, prima concurentă care a primit tunica roșie de la chef Sorin Bontea în sezonul 11 Chefi la cuțite

Bootcamp-ul sezonului 11 Chefi la cuțite a fost intens pentru concurenți, jurați și telespectatori. Au fost 140 de persoane dornice să intre în echipele chefilor, însă doar 18 au primit această ocazie.

Diane Inamahoro a reușit să-i atragă atenția lui chef Sorin Bontea cu talentul său în arta culinară, motiv pentru care juratul i-a oferit prima tunică roșie. Reacția concurentei a fost una de-a dreptul senzațională, iar zâmbetul său larg a fost nelipsit de pe fața.

Din echipa roșie, alături de Diane Inamahoro mai fac parte: Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și Nina Hariton (cuțitul de aur).

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Cum arată Dennis Zinner, fiul Marianei Zinner din echipa gri a sezonului 11 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă tânărul... Ce conținut are AnaMaria Ijac (Anica) pe TikTok. Postările concurentei din echipa lui Cătălin Scărlătescu strâng mii de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x