Antena Căutare

Cum arată Dennis Zinner, fiul Marianei Zinner din echipa gri a sezonului 11 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă tânărul

Mariana Zinner, concurenta din echipa lui Chef Florin Dumitrescu în sezonul 11 Chefi la cuțite, se mândrește cu cei trei copii ai săi. Aceasta este mama a două fete și unui băiat. Iată cum arată Dennis Zinner și cu ce se ocupă tânărul.

Colaj cu Mariana Zinner în două ipostaze la Chefi la cuțite, în tricou alb și șorț roșu Galerie
Mariana Zinner, concurenta din echipa lui Chef Florin Dumitrescu în sezonul 11 Chefi la cuțite, se mândrește cu cei trei copii ai săi | Antena 1

Mariana Zinner, concurenta din echipa gri a sezonului 11 Chefi la cuțite, este o familistă convinsă. Încă din preselecții, aceasta a vorbit cu drag despre familia ei și povestea de dragoste pe care o are cu soțul său.

Mai mult decât atât, Mariana Zinner a venit însoțită de fiica ei cea mare în prima etapă a show-ului culinar. Vanessa și-a susținut mama din culise, unde a stat alături de Gina Pistol și a privit jurizarea chefilor.

Citește și: Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, s-a pozat alături de soțul ei. Cine este și cum arată

În cadrul emisiunii, concurenta lui chef Florin Dumitrescu a dezvăluit că este mama trei copii: două fete și un băiat. Aceasta ar fi avut patru copii acum, însă a pierdut prima sarcină. Confesiunile sale emoționante i-au captivat pe chefi, la fel și preparatul său gustos.

Cum arată Dennis Zinner, fiul Marianei Zinner din sezonul 11 Chefi la cuțite

Pentru că este destul de rezervată în ceea ce privește viața personală, puțini sunt cei care știu cum arată fiul său. Așadar, Mariana Zinner se mândrește cu un băiat foarte chipeș, iar drept dovadă stau pozele lui din mediul online.

Dennis Zinner este foarte cunoscut pe rețelele sociale. Tânărul are o comunitate impresionantă de prieteni pe contul de Instagram. În plus, se pare că acesta se laudă și cu un început de carieră în actorie.

Din postările sale de pe Internet se poate observa că băiatul Marianei Zinner este pasionat de sport. Dennis Zinner își menține aspectul fizic de invidiat cu ajutorul antrenamentelor din sala de fitness.

Citește și: Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa

Tânărul are o mulțime de calități, iar printre acestea se numără și cântatul. Recent, fiul concurentei lui chef Florin Dumitrescu a fost filmat în timp ce interpreta o piesă care le-a făcut pielea de găină privitorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dennis Zinner a moștenit o mare parte a trăsăturilor de la mama lui, lucru evident din fotografiile sale de pe Instagram.

Mariana Zinner a primit tunica gri de la chef Florin Dumitrescu în sezonul 11 Chefi la cuțite

Mariana Zinner este concurenta care l-a impresionat peste măsură pe chef Florin Dumitrescu în bootcamp-ul sezonului 11 Chefi la cuțite. Aceasta a apelat la un gest complet neașteptat, care l-a convins pe jurat că locul ei este în echipa lui.

A fost singura concurentă care a pus apa la fiert și abia apoi s-a dus să își ia ingredientele din cămară la cea de-a doua probă. Astfel, Mariana Zinner a primit o tunică gri de la chef Florin Dumitrescu.

Concurenta nu se aștepta să ajungă atât de departe în competiție, motiv pentru care reacția ei a fost una pe măsura așteptărilor. Aceasta a rămas surprinsă când și-a auzit numele rostit de chef Florin Dumitrescu. Bucuria și emoțiile au fost evidente pe fața ei.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Cât de frumoasă este fiica Monicăi Pușcoiu din echipa lui chef Sorin Bontea. Concurenta are o fetiță minunată... Diane Inamahoro, imagini înduioșătoare cu cei patru copii ai săi. Cum arată micuții concurentei din echipa lui chef Sori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x