Antena Căutare

E prima dată când Cătălin Scărlătescu „ridică în slăvi” un preparat al lui Florin Dumitrescu. Ce rețetă l-a dat pur și simplu pe spate

Moment complet neașteptat în prima ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Pentru prima oară în istoria emisiunii, Cătălin Scărlătescu îl laudă pe rivalul său, Florin Dumitrescu!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După șapte sezone de senzație în care au fost „la cuțite”, fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au putut să savureze un moment special, în care doi dintre jurați parcă au îngropat securea războiului!

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au făcut spectacol la Chefi la cuțite

Pentru a câștiga amuleta pusă în jos de Gina Pistol, cei trei bucătari au pregătit câte un preparat extrem de gustos și apoi au degustat rezultatul.

citește și: Concurenta care s-a luat „la harță” cu chefii. Chef Florin Dumitrescu: „Haideți, doamna, astea se fac în 5 minute”

Surpriza a fost mare, atunci când Scărlătescu a analizat farfuria mai tânărului său rival, Florin Dumitrescu:

E prima dată când Cătălin Scărlătescu „ridică în slăvi” un preparat al lui Florin Dumitrescu. Ce rețetă l-a dat pur și simplu pe spate

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

„E foarte bună. E senzațională țelina asta cu muștar, cu maioneză. Mamă, cum e”, a fost părerea lui Cătălin Scărlătescu despre preparatul colegului său de la platou.

citește și: Chef Patrizia Pagilieri a ales cine câștigă prima amuletă și primul avantaj al noului sezon. Cine a convins-o

„E prima dată când Cătălin zice asta. E un an istoric ăsta, jur”, a exclamat surprins Florin Dumitrescu, uimit că a trăit un asemenea moment special.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să savurezi momentul special!

Bontea vs Dumitrescu vs Scărlătescu. În ce preparate „se bat” pentru a obține prima amuletă a sezonului... Concurenta care a venit direct din Italia pentru Sorin, Florin și Cătălin: „E o rețetă foarte veche”. Ce le-a pregătit c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x