Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Cine e marele câștigător al sezonului 8

S-a aflat cine a câștigat finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8! În ediția din 16 decembrie 2020, Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche și-au măsurat forțele, dar unul singur a fost ales câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, și a primit trofeul de 30.000 euro!

Cine e marele câștigător al sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 a fost una cu adevărat spectaculoasă și a ținut publicul cu sufletul la gură. Surpriza a fost uriașă atunci când publicul a descoperit cine e marele câștigător al premiului în valoare de 30.000 de euro. Trei bucătari de top au trecut prin ultima lor confruntare culinară și au încercat să demonstreze cine este cel mai bun dintre cei buni. Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche au ajuns în marea finală „Chefi la cuțite” 2020, dar doar unul dintre ei a primit marele trofeu și titlul de câștigător al sezonului 8.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” 2020 de la Antena 1 a ajuns la final și s-a descoperit cine e câștigătorul, în ediția din 16 decembrie 2020. Au fost patruzeci și patru de ediții spectaculoase, ce au ținut publicul cu sufletul la gură și din care nu a lipsit nici sarea și nici piperul.

Cine e marele câștigător „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Sute de concurenți s-au prezentat la preselecții și au gătit rețete surprinzătoare. Fiecare din ei a aspirat să devină câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 8. Au urmat apoi degustările pe nevăzute și astfel am putut cunoaște bucătari experimentați, pasionați de gătit care și-au transformat hobby-ul într-o adevărată super putere, copii talentați și nu numai. Am avut parte de povești uluitoare, rețete apetisante și momente delicioase.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea

A urmat apoi etapa de bootcamp, acolo unde sute de concurenți au trecut prin probe dificile. A fost momentul în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să descopere cine sunt bucătarii care au potențial să ajungă următorul câștigător „Chefi la cuțite” sezonul 8.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în finala sezonului 8

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în finala sezonului 8

Apoi a urmat momentul în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au împărțit fiecare câte șase tunici și și-au format astfel echipe, la care s-au alăturat și cuțitele de aur.

Câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 8 a primit marele trofeu de 30.000 euro

Astfel, din echipa în dungi a lui Sorin Bontea au făcut parte următorii concurenți: Vlăduț Manoliu, Roxana Vasile, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Romică Romașcu, Maria Șandru, Ionuț Belei (cuțitul de aur).

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

Din echipa în carouri a lui Cătălin Scărlătescu au făcut parte: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Roxana Blenche, Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Cătălin Rizea, Paul Maxim, Cristian Boca (cuțitul de aur).

Florin Dumitrescu i-a avut inițal în echipă pe: Zannidache Edmond Hubert (Zanni), Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Claudia Radu, Adina Lavinia Szekely, Vincent Lointier, Alberto Chelu (cuțitul de aur).

Cine e marele câștigător „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Cine e marele câștigător „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

În primul battle, Florin Dumitrescu și-a folosit o super amuletă pentru a-l trimite pe Zanni în echipa lui Bontea și pe Adina Szekely la Scărlătescu, aducând la schimb, în echipa sa, pe Roxana Blenche și pe Vlăduț Manoliu.

citește și: Gina Pistol, apariție spectaculoasă! Ce ținută de zeiță a ales vedeta în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Au urmat apoi paisprezece battle-uri dificile în care fiecare concurent a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a ajunge în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Dintre toți, doar nouă concurenți au prins un loc în semifinală.

O premieră a acestui sezon a constat în faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut fiecare câte trei concurenți, deci șanse egale pentru bătălia finală. În ediția din 16 decembrie 2020 s-a aflat cine e câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 8 este Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea

Semifinala a cuprins trei probe și doar trei concurenți au reușit să ajungă în marea finală „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Este vorba despre Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche.

citește și: Maria Șandru, decizie neașteptată în finală! Ce „lovitură” a primit Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Apoi, după o nouă confruntare, a fost anunțat cine e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Surpriza a fost mare atunci când fanii au aflat că Ionuț Belei a pus mâna pe trofeul în valoare de 30.000 de euro și pe titlul de câștigător „Chefi la cuțite”.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

A fost un sezon de-a dreptul spectaculos, ce s-a terminat cu o bucurie imensă pentru tânărul bucătar care a fost cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Cu lacrimi de fericire în ochi, Ionuț Belei și-a văzut visul devenit realitate după ce a devenit câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Finala Chefi la cuțite 2020. Cele mai bune deserturi din istoria emisiunii! Ce au gătit finaliștii... Finala Chefi la cuțite 2020. Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțit...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x