Antena Căutare

Frank Henry, francezul care a gătit pentru Madonna și Alain Delon, a venit la „Chefi la cuțite”

Unul dintre cei mai surprinzători concurneți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Frank Henry, un bucătar francez care i-a uimit pe toțți cu dezvăluirile sale.

Frank Henry, francezul care a gătit pentru Madonna și Alain Delon, a venit la „Chefi la cuțite” Galerie
Frank Henry la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o super rețetă de ficat de rață cu andive și zmeură, concurentul Frank Henry a sperat că va reuși să demonstreze celor trei chefi faptul că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge în etapa următoare a competiției „Chefi la cuțite”.

Frank Henry a făcut dezvăluiri incredibile la Chefi la cuțite

Cu o experiență de zeci de ani în bucătărie, Frank Henry a povestit mai multe despre trecutul său desprins parcă dintr-un film.

citește și: Bucurie uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta dată de Nicolai Tand

„Eu sunt chef bucătar. Știu să fac bucătărie franceză și un pic românească am învățat. Prima dată nu banii mă interesează. Prima dată mă interesează viața frumoasă, așa cum mă gândesc eu că vreau să o am. Inima mea este aici acum. În 40 de ani am schimbat multe restaurante pentru a învăța bine cu restaurantele mari. Am lucrat la Tour Eiffel, la palatul gastronomic Crillon din Place de la Concorde. Îmi doresc cuțitele fiindc eu cred că merită.

Eu am învățat mulți bucătari, cunosc pe Gerard Depardieu, pe Alain Delon, Nana Mouskouri, Jean-Paul Belmondo (care a venit în bucătăria mea și m-a bătut pe umăr, m-a întrebat ce gătesc). Depardieu e musculos, îi place vinul, îi place viața.

citește și: Distracție de zile mari în culisele „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au făcut senzație

Alain Delon e puțin diferit, se simte superior de toți, e un star care îmi place foarte mult. Sunt trist că a murit. Madonna mănâncă mult vegetarian”, a povestit Frank Henry, spre marea surprindere a tuturor.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public. Diseară ne întâlnim cu Sali Levent și Cătălin ... Francezul Frank Henry de la „Chefi la cuțite” i-a uluit pe chefi cu dezvăluirile sale! Ce tatuaj și-a făcut cu România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x