Antena Căutare

Ileana Vlad a venit din Maramureș ca să facă zamă de bureți, la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient surpriză a folosit

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost Ileana Vlad, venită tocmai de la Săliștea de Sus, județul Maramureș!

Ileana Vlad a venit din Maramureș ca să facă zamă de bureți, la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient surpriză a folosit Galerie
Ileana Vlad, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o imensă pasiune pentru bucătărie și pentru tot ce înseamnă obiceiuri și tradiții românești, Ileana Vlad a dezvăluit la emisiunea „Chefi la cuțite” detalii extrem de interesante despre maramureșeni și viața lor de zi cu zi.

„Am adus un pic de tradiție, chiar dacă acuma se fac mâncăruri de prin toate țările. Sper să le placă ce aducem noi. Eu fiind de la țară am decis să aduc totul de acasă, natural.

citește și: Melinda Cutur, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! Vrea să câștige premiul ca să poată ajuta cât mai mulți copii

O să gătesc o zamă de bureți. O mâncare foarte veche, care se făcea la stână, o mâncau ciobanii, cu ce se găsea pe deal”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit cu multă migală și pricepere o mâncare tradițională mai puțin cunoscută, dar extrem de gustoasă, cu lapte de oi, spumă de oi, pene de usturoi, bureți, cimbru de câmp și nu numai!

„E o mâncare veche de tot și noi așa o păstrăm”, a mai explicat femeia, mândră că pregătește chefilor o zamă cum numai maramureșenii știu să facă.

citește și: Surpriză la „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Cine a câștigat a zecea amuletă

Dar poate că cea mai savuroasă parte din această rețetă au fost povestirile Ilenei Vlad despre Maramureș și despre viața la țară, presărată la tot pasul de tradiții și obiceiuri păstrate cu sfințenie.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Mâncarea tradițională a dat bătăi de cap chefilor! Ce rețete au ales să gătească la „Chefi la cuțite”... Un strop de Maramureș magic, la „Chefi la cuțite”! Ileana Vlad a gătit mâncare de stână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x