Antena Căutare

Melinda Cutur, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! Vrea să câștige premiul ca să poată ajuta cât mai mulți copii

Melinda Cutur a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descopere cât de bine se pricepe la gătit. Gina Pistol a fost emoționată până la lacrimi de fiul concurentei.

Melinda Cutur, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! Vrea să câștige premiul ca să poată ajuta cât mai mulți copii Galerie
Melinda Cutur la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Melinda Cutur este una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8Chefi la cuțite”. În timp ce a gătit o super rețetă de gulaș de mistreț cu găluște, aceasta a făcut o dezvăluire emoționantă.

„În urmă cu șase ani a făcut un stop cardio-respirator, o criză de epilepsie. A fost resuscitat jumătate de oră, a fost intubate, indus în comă. Am făcut investigații în toată Europa, a ieșit că are o boală genetică foarte rară. Nu ne-am așteptat, a fost un șoc”, a dezvăluit Melinda Cutur, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Surpriză la „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Cine a câștigat a zecea amuletă

Terapiile copilului costă în jur de 3000 de lei lunar, dar părinții fac toate eforturile pentru ca acestuia să nu îi lipsească nimic.

„Am înțeles că nu o să fie niciodată un băiețel ca oricare altul și sperăm din suflet că o să putem să avem grijă de el. De aia am venit aici, ca să câștigăm premiul, am un proiect pentru el și pentru toți copiii care nu au posibilitatea să facă toate aceste terapii pe care le face fiul meu. Vreau să deschid un centru în care părinții să își lase copiii, atunci când nu mai au putere să îi crească”, a dezvăluit Melinda Cutur.

Citește și: Mirel Magop a mers pe jos până la Roma! Concurentul de la „Chefi la cuțite” a călătorit pe jos zeci de mii de kilometri

Cu o super rețetă de gulaș de mistreț cu găluște, concurenta a sperat că va face senzație și că va reuși să meargă mai departe în competiție!

Pentru preparatul său, concurenta a primit trei cuțite și... o doză uriașă de bucurie!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite ca să savurezi momentul!

Mirel Magop a mers pe jos până la Roma! Concurentul de la „Chefi la cuțite” a călătorit pe jos zeci de mii de kilometri... Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x