Antena Căutare

În noul sezon, Chef Scărlătescu e erou de telenovelă. Colegii de jurizare îl iau peste picior: ”Te ”iubește” femeile astea și mai mult acum!”

Va fi sau nu va fi sezonul lui chef Scărlătescu? Întrebare se află pe buzele tuturor, asta pentru că ”Chefi la cuțite” se pregătește să ia startul, astăzi, de la 20:30, la Antena 1!

Va fi sau nu va fi sezonul lui chef Scărlătescu? Întrebare se află pe buzele tuturor, asta pentru că ”Chefi la cuțite” se pregătește să ia startul, astăzi, de la 20:30, la Antena 1!

În fiecare luni și marți, de la ora 20.30, cei trei chefi revin în show-ul care îi aruncă în luptă directă. Noul sezon „Chefi la cuțite”aduce iar în bucătăria emisiunii bucătari profesioniști, dar și amatori talentați, adevărate personaje dormice să lucreze împreună cu cei trei chefi.

Iar dacă în primele două sezoane, trofeele au ajuns în palmaresurile lui Chef Bontea, respectiv Chef Dumitrescu, cel de-al treilea jurat are o revanșă de luat.

Una peste alta, cheful preferat al doamnelor și domnișoarelor pare să fie ținta ironiilor și în acest sezon. ”Băi, ești de telenovelă! Un fel de martir! Toate femeile or să spună, vai săracul”, s-a râs pe seama lui Scărlătescu.

Mai multe, vedeți luni și marți, în premiera noului sezon ”Chefi la cuțite”. De la 20:30, la Antena 1!

Din 13 februarie, show-ul revine la Antena 1! Cei trei juraţi au de degustat SCORPIONI la "Chefi la cuţite"... 130 de kilograme, pe cântar! Chef Scărlătescu vrea să scape de porecla ”grăsuțu'"! Jurați la dietă în noul sezon „C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x