Antena Căutare

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 "Chefi la cuțite", renunță la burlăcie. Ce spune despre marele pas al vieții sale

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 "Chefi la cuțite", a vorbit despre cel mai mare pas al vieții sale. Acesta renunță la burlăcie și se căsătorește cu fata care i-a fost alături în cele mai frumoase i dificile situații.

Ionuț Belei într-o cămașă roșie cu dungi albe, ține cuțitul de aur în mână și poartă ochelari Galerie
Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite, a vorbit despre cel mai mare pas al vieții sale

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al emisiunii "Chefi la cuțite", le-a dat o veste uriașă celor care îl apreciază și îl urmăresc. Acesta este mai hotărât ca niciodată și are în plan să se căsătorească cu frumoasa sa iubită, Sabina.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, iar acum a venit timpul să facă pasul cel mare în ceea ce privește relația de iubire dintre ei. Atât Ionuț, cât și iubita sa își doresc să își unească destinele pentru totdeauna, însă fostul concurent "Chefi la cuțite" nu a avut curajul de a îi da inelul.

Pentru Sabina este prima oară când apare în cadrul unei emisiuni televizate, însă emoțiile nu și-au făcut vizibilă prezența. Aceasta a povestit despre momentul în care s-a îndrăgostit de Ionuț și ce a atras-o la el.

Citește și: Cum a fost surprins Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Ce face tânărul, după ce a luat premiul de 30.000 euro

"Ne-am întâlnit în Suceava, la noi acasă. Toată lumea crede că m-am îndrăgostit de calitățile lui culinare, dar nu este adevărat. M-a cucerit prin simțul umorului cel mai mult.", a povestit Sabina într-un interviu pentru Antena Stars.

Când renunță Ionuț Belei la burlăcie

Câștigătorul sezonului 8 "Chefi la cuțite" a mărturisit că se pregătește să se căsătorească chiar în acest an. Ionuț Belei este mai fericit și îndrăgostit ca niciodată de femeie care l-a susținut în tot ceea ce și-a dorit să facă.

Sabina a fost cea care i-a fost aproape mereu, mai ales în aventura sa pe care a avut-o în cadrul emisiunii culinare. Tânăra a dezvăluit și faptul că urmează studiile Facultății de Drept, iar în viitorul apropiat își dorește să devină un avocat de succes.

Când a fost întrebată dacă i s-a schimbat viața iubitului său, după apariția sa din cadrul emisiunii "Chefi la cuțite", frumoasa brunetă a oferit un răspuns afirmativ.

"Da, a avut mai multe proiecte. Stă mai puțin pe acasă. De multe ori îi duc dorul, dar știu ce este mai bine pentru cariera lui și eu îl susțin 100%.", a mărturisit Sabina, vizibil mândră de iubitul său.

Citește și: Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu, după Finala Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul despre conflictele cu Ionuț Belei

Și Ionuț Belei a dezvăluit faptul că viața sa s-a schimbat după ce a ieșit și competiție. Aceasta a mărturisit că nu era obișnuit să se uite lumea la el pe stradă și să îl cunoască atâta lumea, însă acest lucru nu îi displace.

"Ne place să luam amândoi deciziile. Să ne respectăm unul pe celălalt, să comunicăm, să spunem ceea ce nu ne place și ceea ce ne place. Întotdeauna picăm de comun acord atunci când luăm o decizie.", a dezvăluit fostul concurent "Chefi la cuțite".

Sabina își dorește să își facă o carieră de succes, dar își dorește și un copil în viitorul apropiat cu Ionuț Belei. Cei doi formează un cuplu extrem de frumos, iar dragostea lor este evidentă și unică.

Câștigătorul sezonului 8 "Chefi la cuțite" a mărturisit faptul că a fost dragoste la prima vedere și chima dintre ei a fost una perfectă.

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nina Mara a uimit cu povestea sa de viață. A pornit cu un cal și o căruță, azi are o afa... Chefi la cuțite – lider de audiență. Connect-R a venit în emisiune la rugămintea fiicei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x