Antena Căutare

Ionuț Belei și-a făcut testul COVID-19. Ce rezultat a primit câștigătorul sezonului 8 "Chefi la Cuțite"

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 "Chefi la Cutite", s-a decis să își facă testul pentru noul Coronavirus.

Ionut Belei și Sorin Bontea cu trofeul in mana Galerie
Ionuț Belei s-a decis să își facă testul pentru noul Coronavirus

Deși a trecut o perioadă de timp de la încheierea sezonului 8 "Chefi la Cuțite", Ionuț Belei a rămas în mintea publicului, pe care l-a impresionat cu ajutorul talentului său în arta culinară.

Sezonul 8 al show-ului culinar a fost unul de-a dreptul spectaculor, care aținut cu sufletul la gură telespectatorii. Lupta pentru mare premiu s-a dat între Roxana Blenche din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Ionuț Belei și Maria Sandu din echipa lui chef Sorin Bontea.

Ionuț Belei a fost cel care i-a surprins pe jurați și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Acesta a mărturisit și ce planuri are pentru viitor, iar pe primul loc se află construirea unui restaurant doar al lui.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plângă

Doresc să mai învăț, să mai am parte de experiențe frumoase și să fac un curs de bucătărie și, de ce nu, pe viitor voi demara un proiect în care voi găti în restaurantul meu”, a spus fostul concurent Chefi la Cuțite într-un interviu acordat celor de la Observator.

Ionuț Belei s-a testat împotriva COVID-19

Câștigătorul sezonului 8 "Chefi la Cuțite" a surprins pe toată lumea atunci când a publicat în mediul online o imagine cu un test pentru noul Coronavirus. Ionuș Belei le-a oferit o sperietură pe cinste celor care îl urmăresc și îl apreciază.

Fostul concurent și-a dorit să vadă dacă este purtător sau nu al noului virus, iar rezultatul a fost unul negativ.

Ionut Belei nu a vrut să își sperie prietenii din mediul online, ba mai mult de atât, și-a dorit să îi liniștească și să le arate că este bine.

Ionuț Belei dus de urgență la spital

După ce a câștigat marele premiu al sezonului 8 Chefi la Cuțite, Ionuț Belei a trecut prin momente mai dificile. Acesta a fost luat cu ambulanța din aeroport și dus de urgență la spitalul Elias din Capitală.

Fostul concurent se afla pe aeroportul Otopeni atunci când a simțit vă i se face rău, deși a încercat să își revină, starea lui era din ce în ce mai rea, iar medicii de pe ambulanță au decis să intervină.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2020. Cele mai bune deserturi din istoria emisiunii! Ce au gătit finaliștii

Dimineață, când am vrut să mă întorc acasă, la Cluj, în aeroport am ajuns să rămân oarecum fără aer și m-am speriat puțin. Atunci, cei de la control au chemat medicii și mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Mi-au și spus medicii de aici de la Spitalul Elias faptul că s-a întâmplat totul din cauza stresului și din cauza lipsei de somn. Vreau să vă zic și celor de acasă, mamă, tată, Sabi, că sunt bine. Am făcut și testul Covid și sunt bine și mă bucur că nu am pățit nimic grav.", a mărturisit el pentru Antena Stars.

În prezent, Ionuț Belei se simte foarte bine și se bucură de timpul petrecut în bucătărie, locul pe care îl iubește cel mai mult.

Chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o soție superbă. Imaginea rară cu cea care l-a cucerit... Ce mai face și cum arată Silviu Nedelea, concurentul disputat de Dumitrescu și Bontea în sezonul 6 de Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x