Antena Căutare

Îți amintești de Flavia Lascu de la „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”? Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Flavia Lascu, pe care am cunoscut-o, de fapt, în emisiunea „ Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”!

Îți amintești de Flavia Lascu de la „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”? Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite” Galerie
Flavia Lascu a concurat în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânăra în vârsta de 34 de ani a decis să vină la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra încă o data faptul că se pricepe de minune la bucătărie și că poate face față unor situații extrem de tensionate, la bancul de lucru.

„La Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor am participat tot din dorința de-a demonstra că pot. Mă gândeam să gătesc azi în crustă de polen, dar m-am schimbat și am decis să fac în crustă de susan alb și negru”, a mărturisit concurenta, în timp ce și-a pregătit rețeta aleasă.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Chiar dacă nu i-a ieșit mâncarea așa cum și-a dorit, Flavia Lascu a sperat că va reuși totuși să-I convingă pe cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” de faptul că merită să meargă mai departe, în următoarea etapă din competiție.

citește și: Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Adrian Mihăilescu

Ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în fața celor trei bucătari. Florin Dumitrescu a recunoscut-o imediat, dezvăluind că ea este prima concurentă ieșită din primul sezon al emisiunii „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Adrian Mihăilescu... Diamant și Letiția au dezvăluit secrete uluitoare la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Trăgeam acolo, cu cortul, în locuri f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x